Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

laloa556, presne idem k nemu, povedal mi, že by sa mu to zle robilo u mňa, keby to robil cez pazuchy, tak to bude robiť pod prsiami, ale ja nemám zasa nejaký velký základ

laloa556

maria1113 ty vlastne ideš k dr. červeňovi, že? on zvyčajne dáva pod pazuchou rez, tebe musel dávať pod prsiami?

laloa556

maria1113 no ja som sa jej pýtala, lebo zase v lekárni mi hovorili, že môžem kľudne aj pred OP, že to je dobré brať, no sestrička, že vôbec ho brať netreba a keď už, tak až po OP.. keď tak sa potom ešte spýtajte svojho dr.

maria1113

zuzkas, aj ja by som to mala najradšej pod pozuchou, tam to je menej vidno, dúfam, že pod prsiami to tiež nebude vidno

laloa556

mária1113 ja si kúpim jedine contractubex, jedna kočka (možno viac:)) to tu chválila.. že vraj náplaste sú drahé..
no a potom som si kúpila wobenzym, ale ten budem užívať až po OP, lebo som volala so sestričkou a že radšej pred OP ho nemám začať užívať..