Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

teda baby, pozeram ze uz to tu budu za chvilu same prsatice...ja mam este casuuuu, aj ma to stve. Ale hadam vsetko prejde oki a ku koncu roka sa k vam pridam.

Vcera som mala otazku, tak ju zopaknem keby sa nasiel niekto kto pozna odpoved.
Keby mi na OP vychadzali kramy, da sa to nejak zastavit? Injekciou alebo niecim, straaasne by som nechcela koli tomu prekladat OP.. Nevie niektora poradit? Ja som totiz vysadila antikoncepciu a tym padom sa mi rozbura teraz cyklus cize neviem jak mi to vyjde :-(

Pukanec5

Baby?
vy si objednávate sami implantáty? Ja platím za celkovú službu. Chvala bohu to riešiť nemusím.
Držim aj vám palce. Napíšem po opke :) teším teším.

clang

barborka,laloa
ahojte babulky :))
veru veru, blizi sa to. strasne sa uz na to tesiiim.juj.

inak laloa volala som do tej siklienky a nakoniec som si ich objednala takto telefonicky, a vecer im prevediem peniaze cez internetbanking. a koncom tyzdna im mozno este zavolam, ze ci je vsetko ok a buduci tyzden uz idemeeeee :)))).

barbora10

laloa556

podla mna by si ten wobenzym mala zacat uzivat az po operacii,pretoze podporuje krvacanie,aspon som sa to tak docitala.myslim,ze ked ti sestricka povedala,ze ho mas zacat brat az po,tak urob ako ti ona kazala,nie ako ti povedala ta v lekarni.

a velmi vam drzim palceky aj tebe aj clang.este nedavno ste boli na konzultacii a pozrite ako to uslo.uz to mate za rohom.budem na vas mysliet:-)))

laloa556

maria1113 ty vlastne ideš k dr. červeňovi, že? on zvyčajne dáva pod pazuchou rez, tebe musel dávať pod prsiami?