Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Povedal, že by som mala dobré aj anatomické, ale mne sa to nepáči,tak sme zvolili gulaté. Ja neviem, prečo sa mu bude lepšie v mojom prípade robiť rez pod prsiami

zuzkas

a o tej kamoške som sa pomýlilila,pod sval jej dával nie pod žlazu a mala 2ky po deťoch,pred tým nejaké 3,5.takže ich mala ochabnuté a dal jej gulaté 350ml

zuzkas

maria skús,lebo tam tá jazva je minimálne viditeľná.a tebe ide dať pod sval?keď robí rez pod prsiami,tak nedáva len pod žľazu?

Lia86

Kozička,

Ja som mala tú výhodu, že ja som nevysadila HAK, len som si pár dní pichala Clexane na riedenie krvi, ale ak ti môžem poradiť, nepodstupuj opku počas krámov, ja som bola pred 2 týždňami a ja som nebola schopná si ani gate dvihnúť, keď som šla na wc, sestrička mi ich musela dvíhať prvý deň, neviem si predstaviť, že by som ešte k tomu mala krámy a mala sa sama obriadiť. Sám dr vravel, že z medicínskeho hľadiska to nie je problém, ale tá hygiena je tam potom náročná, keď si paralizovaná... Inak držím päste:)

kozicka

pukanec,

dakujem, ved teraz mam, este potom by mala byt dalsia a od tej to odratam, keby to vychadzalo blbo tak zavolam doktorovi, ale duuuufam ze to bude ok, lebo potom je problem ze by som isla az asi po novom roku niekedy na jar :-(

Pukanec5

kozicka
no všetky vieme, že na to bola dobrá antikoncepcia. Ale keď nie je, tak jedine sa poradiť s lekárom, ale neviem, či by som išla do nejakej hormonálnej oddialujúcej injekcie, keď pred operáciou máš byť čistá a bez Hormonálnej antikoncepcie. Ja som tiež vysadila pre dvoma mesiacmi a cyklus mi zostal krásny. A užívala som ju cca 7 - 8 rokov. Pekne si naplánuj a bude to OK.
Najlepšie je, ak má operáciu do 10teho dňa od menzesu, lebo to súvisí s ovuláciou a hormónmi a potom to celé telo krajšie a lepšie znáša a prežíva operáciu a pre doktorov je to aj menej rizikové na sále - teda pre teba :)

Radšej sa opýtaj svojho chirurga a anesteziologičky.

s menzesom operovať nechcú, lebo telo viac krváca. Robí im to problém. A aj kvôli anestezii treba mať dobrú hladinu hormónov - to je najprijatelnejšie. Vedia to aj cez menzes aj inokedy, ale takto je im to najlepšie a pre teba tiež.

malachi

kozicka
operaciu by ti koli tomu nemali zrusit, aspon co ja viem pri beznych operaciach sa to nerobi,tu baby casto spominali, ze sa lekar snazi vypocitat termin koli tomu ze prsia su citlivejsie a bolestivejsie ale ze by tiez nemali op koli tomu zrusit