Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

hmm cifrova ma velke ?? hmm ved ja mam 450ml okruhle implantaty a vobec to nie je velke :)))...cifrova ma krasne ale minarikova ich ma take divne pod bradou stale bud ich tam ma tak vlozene tie implantaty alebo nosi push upky stale, jej sa mi nepacia :)ale velkost super take šmaky šmak :)

ivka1980

pukanec
ty ides kam,ked si tiez nemusis objednavat implantaty?

kozicka
mne nekazali vysadit antikoncepciu. doktor povedal,ze vacsie zlo je,ked by baba nahodou otehotnela bez tabletiek a zistilo by sa to neskoro az po opke.

barbora10

maria1113

doktor ti urcite navrhol rez spod prska len preto,lebo to u teba bude lepsie ako spod pazuchy.a ani tento rez tebe nebude vidiet,lebo urcite mas podprsnu ryhu a v nej sa ta jazva strati.takze ver doktorovi.ak ti navrhol spod prska,tak vie preco.nemusis sa nicoho bat.budes mat prska tak isto krasne,ako my,co mame rez pazuchou:-)

maria1113

A akú veľkosť podprsenky máš navrhnutú v tých papieroch od doktora, ja mám 80D. Dneska som sa pozerala na takú v obchode, teda to je rozdiel oproti tej čo mám teraz 80B

zuzkas

aj ovisne,ale aj sa začne robiť tá kapsulárna...proste že to začne vychádzať z púzdra a je to aj viac viditeľné.ani mne sa tie anatomické nepáčia a pritom som sa prirodzenosť.