Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

zacinam byt nervozna z tej kylie, ze co s nou je... Z toho co pisala bola po OP dost ciperna, dufam ze je ok. Kylie daj vediet o sebe. Dakujeme

clang

Laloa
no tak uz som volala aj sestricke. a vysvetlila mi to tak, ze hemoglobin je norma 120, ale musim mat min. aspon 110, aby ma uspali no a ja mam 107. tak dufam, ze sa mi to tymi tabletkami upravi, lebo ma asi vystre...

Dievcata, je tu nejaka, ktora mala problemy s chudokrvnostou pred operaciou? ja mam operaciu 09.10. (dufam, ze ju teda budem mat) a obvodna mi predpisala maltofer. viete mi poradit este nieco? za kazdu radu budem vdacna.

zara9

zuzkas
zatial som si podprdu nekupovala,az v nedelu pojdem :) po 3 tyzdnoch,ale tu pooperacvu mam 80D a dr.vravel,ze taku si budem aj kupovat
ale vobec su neni take velke,a este je tam opuch,takze budu akurat :) urcite nebudu kricat

zuzkas

ahoj zara,teraz by si mala mať aké číslo podprdy prosím ťa?ja som si už objednala implantáty,ale stále sa bojím,aby to na mne nekričalo :-(

zuzkas

už som si objednala implantáty,aj vyplatila 350ml,guľaté,vysoký profil.už si len vybaviť vyšetrenia a môže prísť 21.10,môj deň D :-)

zasuvka

kozička,
čo sa týka prístupu,dr.červeň mi navrhol rez pod prsiami,dr.trška a dr.hrbatý v Brne mi navrhol cez dvorce.Včera som bola na kontrole po 14 dňoch od opky,a som rada,že som si vybrala dr.Tršku pretože mi urobil aj modeláciu a som spokojná.Dvorce mám v strede a nemám tam zbytočnú kožu.Videla som v galerke kočky čo mali prsia tiež ovisnuté napr.už po kojení nemali úpravu a nepáčilo sa mi to.Takže keď doktor navrhne napr.aj modeláciu čomu som sa ja strašne bránila,určite vie čo robí.Nič v zlom,ale som rada,že som nešla k dr.červeňovi pretože tá modelácia urobila veľa.To je len môj názor a postreh.

kozicka

a co sa tyka pristupu pre implose, tak som sa pytala a velmi to zavisi aj od zvyku doktora. takze ako zvoli doktor je podla mna dobre, je dolezite aby doktor ked to je zvyknuty davat spod prska to tak spravil. Pokial nema skusenosti s inym pristupom, moze to byt podla mna len na skodu. Cerven napr pokial viem dava zpodpazusia, tiez je to u neho dost zvykom ako sledujem. Potom som si vsimla ze jeden cesky lekar stale len cez dvorec a pod zlazu.. Pre mna za mna nech mi to daju aj usami, hlavne nech to spravia dobre a nech mi teda kramy nevyjdu na ten termin :-D

kozicka

maria1113

mne tiez navrhol rez pod prsiami, vraj tade sa mu bude lepsie pristupovat a zaroven hojenie je lepsie ako z podpazusia, aspon tak tvrdil, lebo pod pazuchami sa predsalen potis a su tam lymfaticke uzliny co nieje velmi dobre. Ale neviem niesom doktor, ale urcite ked i to tak navrhol vie preco. Ja som tiez radsej ze mi to da spod prsnikov, pretoze som videla znamu co ma takto rez a absolutne to neni vidno a krasne jej to kryje ryha pod prskom. Po pravde si ani neviem predstavit ako to tam "šteluju" zpodpazusia, to musi byt riadny masaker :-)))