Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

zara . no mas ich krasne uz teraz hned za cerstva. fakt parada. zas ma to viac presvedcilo k tomu dat si nie 300 ale aspon 375 az 400...
super

laloa556

zara9 aj ja idem mať 375 ml :) ináč, som zvedavá na tie nevystužené podprdy s kosticou.. to sú vlastne len také látkové? kks, takú som si v živote neskúšala, ani som takú nemala :)))

clang šak to býva ako naschvál :( no snáď sa ti to spraví a keď ti toto sestrička povedala, tak s tým musia mať skúsenosť.. a koľko máš brať ten maltofer? do Siklienky budem volať až zajtra, lebo všetky veci spojené s OP mám doma a dnes tam idem, tak zajtra cinknem a uhradíííím wuuuej :)))))))) vlastne max. koľko dní pred OP sa majú silikóny objednávať?

zara9

clang
ja som mala tiez zle vysledky,mala som iba 100,takze este menej nez ty,obvodna mi predpisala Sorbifer Durules,tabl. za tyzden som isla zas na krv a mala som 111 a na opku som isla v pohode
a este som zaradila jedla bohate na zelezo...nasla som si na nete :)

clang

Laloa
no sestricka mi povedala, ze vraj netreba. ze maju overene, ze sa to dvihne. tak dufam, ze to bude aj moj pripad.
ale dost som bola prekvapena z tych vysledkov, lebo v juli som si este naschval kupila preventivne sirup u obvodnej a aj tak mam zle vysledky.

uz si volala do tej siklienky?

zara9

laloa
mam 375ml,citim sa uplne super,ako som pisala,bolesti ani neboli,len taky tlak v prskach :)
u dr.Cervena sa nosi pooperacna podprda 3 tyzdne a potom si treba kupit taku nevystuzenu s kosticou,uz sa na to tesim...:)

laloa556

zara a ty máš koľko ml? a ako sa inak cítiš? tá retro podprda sa koľko nosí, keď už po 3 týždňoch môžeš ísť kupovať podprdky? - na to sa tak veľmi teším už :)))

clang moja, silno ti držím palčeky, nech sa ti to vyrovná!!!! a budeš musieť ísť znova na krvné testy? kedy potom? niekedy pred interným?