Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

zuzkas, clang
mne tiež nič o objednávke nehovorila :-/ ja to idem dnes uhradiť a zajtra alebo v pondelok im zavolám, či im to teda prišlo a potom sa poprípade opýtam, čo s tou objednávkou. keby bolo treba poslať, napíšem vám.. ale podľa mňa na čo? nechápem :) neviem, možno potrebujú mať nejaký doklad??

clang

zuzkas, laloa
ahojte baby. zuzkas, tebe povedali, ze tam mas este odfaxovat objednavku? a to kvoli comu?
laloa - tebe nieco take povedali? mne nie :)? a inak, este furt som nedostala. som z toho nervozna. meskaju mi uz dva dni, a ked som mala tabletky vsetko prislo na cas ako malo. ach jaj :((

zuzkas

ahoj laloa.ja som tam volala v pondelok,previedla som aj peniažky cez IB a povedali mi,že objednávku mám buď odfaxovať,alebo naskenovať a poslať mailom,alebo poslať poštou.povedala som že pošlem poštou,len teraz neviem či obe časti,alebo ktoru.vraveli mi,že implantáty mi odložia a počkajú na tú objednávku.tebe nič také nespomenuli?

laloa556

zuzkas, ja som neposielala nič poštou, stačí zavolať do Siklienky (02/4342 6288), nadiktuješ objednávku a potom pošleš peniažky buď prevodom alebo rovno do tatra banky na účet.. ja som to tak akurát včera robila ;)

zuzkas

ahoj maria.verím tomu,že aj tebe zavolaju na skorší termín!veď medzi nami bolo fakt len 5 či 6 dní.uvidíš,že max.v novembri pôjdeš aj ty!im tam určite veľa báb vypadáva.inak ja som akurát nascípana,tak sa liečim čajíkom a cez vikend idem predávať.

baby čo ste objednávali implantáty,tu objednávku mám poslať len kópiu,či aj originál do tej siklienky?posielam to poštou a neviem.dakujem

clang

alore
dakujeme :))) a uz sa straaaaasne tesime.
za 10 dni ideme, doteraz mi to islo cez v pohode. ale teraz mam pocit, ze sa to straaaasne vlece. ach jaj :)))
a ty si spokojna? nemas fotky po v galerke este? uz si si aj bola kupovat podrdu?

maria1113

Ahoj zuzkas, ja som na tom podobne, už len dúfam, že sa uvolní nejaký termín a bude to skôr, chcela by som to ešte pred vianocami. Už mám všetko pokúpené, okrem papuč a nejakých analgetík. Presne ako hovoríš, cez zimu sa pekne usadia a v lete už len nakúpiť pekné trička a podprsenky.

zuzkas

aj ja sa teším,že budem po opke cez zimu,ľudia si to nevšimnú a na jar to bude už také,že aj ja budem s tými prsiami stotožnená,takže aj keď si to nekto všimne,tak mi to tak nebude vadiť.a cez leto už budú pekne usadnuté..jaj,ako sa teším na plavky-konečne bezvypchávkové :-)