Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inngridka

bon bony

ale internistu si mozes vybrat, ta nemoze poslat k nej konkretne, alebo ti vybavim vysetrenie u nas aspon na tu kavu zajdeme :DDD

bon bony

zuzkas diky za info, cim skor sa musim objednat teda ako vidim!

bodynka,jedna internistka je moja znama,neviem ale na ktorej je klinike,tak dufam ze zrovna tam ma obvodny neposle. totiz to by potom vedela o mojej augumentacii polka mojich znamych...aspon si myslim,nechcem dotycnej krivdit..takze preto som sa pytala ci sa neda vyhnut tomu aby vedel o co pojde keby naahodou som sa dostala ku nej. takze tak :D

inngridka

barborkaC

na konzultacke doktor volal pani z pulimedical a vypisal objednavku, a dal mi cislo uctu kde mam platbu uhradit, mna potom ta pani kontaktovala, dala som jej svoje udaje na vystavenie faktury a potom som len poslala peniazky prevodom na ich ucet. to je vsetko :)

zuzkas

bodynka
nebudem to posielať,dnes keď som volala,tak mi ten chalan povedal,že nemusím,lebo môj lekár je ich stály klient.

bodynka

Bon bony preco sa tomu chces vyhnut? Myslim ze internista uz sa s tym nie raz stretol. Je lepsie ze vie na co ides vlastne.

bodynka

zuzkas uz si im poslala teda tu objednavku?Ja som to posielala tiez.Odfotila som to mobilom a poslala ako foto. Stacilo im to.
Uu tak sa vam to krati babyy.. No uzite si este vase prska poriadne.

zuzkas

bon bony
ja som sa musela internistke objednať,hneď ju zarazilo,že sa objednávam tak neskoro-3 týždne pred,že oni majú plné,ale potom že dobre a hneď sa ma aj spýtali po telefone,že na aku operáciu idem...povedala som len že na prsia.