Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

baby neviem ktorá sa to pýtala ako oddialiť menštruáciu,tak sú tbl.Norethisteron a keď ich máte na predpis,tak platíte len za recept.

clang

barborka10
dakujem barbori. len ma to prekvapilo, ze mam zle vysledky, ked som si aj tak kupila preventivne sirup a uzivala ho dva mesiace. ale tej chudokrvnosti sa asi nikdy nezbavim.
no ved som si akurat spravila na obed salat, tak idem chrumat :)))

adelaide

no super diki zara.
mas ich presne ako barbora hovori...taaak dobre vyzeraju..ziadna umelina..pecka..

kozicka. fotku musis poslat hore bez. ved porovnavame prsia tak nech ich vidime :o) a pristup ti zasle livka

zara9

barborka
dakujem pekne,to mi povedal aj dr.ze ked sa vsetko zahoji a prska usadia,ze budu vyzerat uplne prirodzene...

zara9

laloa
no na tie podprdy som zvedava tiez,ani ja som taku v zivote nemala :)su to len take latkove...
adelaide
mam 170 cm,56 kg pod prsami mam 77cm a cez prsia 98cm.ale myslim,ze ked je tam este ten opuch,ze to trochu klesne,alebo nie??

barbora10

clang

zlatinko moj synator je chudokrvny a tiez berie maltofer.jemu to pomohlo a teraz mu vysli vysledky ovela lepsie,takze ja si myslim,ze sa ti to tym napravi.drzim palceky.

citrony,pomarance,kysla kapusta,kel,cervene maso,ryby,hydina,to vsetko obsahuje vela zeleza,takze konzumuj,konzumuj a konzumuj:-)

barbora10

zara

wooow!!!to uz teraz su paradne prsia.krasne a velke!velmi sa mi pacia a u teba je super aj to,ze budu krasne prirodzene,pretoze si mala perfektny zaklad.