Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Laloa
ahoj :))
hej hej, je uz ich mam aj zaplatene. vcera vecer som si ich platila cez internetbanking. takze uz len to interne a mame to vsetko.
inak jednu otazku mam. v tych papieroch je suma cca 1300, ze to musime zaplatit v Pk. a je tam aj, ze mozna platba kartou. a to sa mi bude dat z karty tolko naraz stiahnut :))? rozmyslam, ci nemam nejaky limit. ci to plati len pri vybere??

laloa556

clang už som si objednala silik. :)) ešte ich treba zaplatiť :-D a ináč, podprdu budem mať 85 C, som sa včera potom doma pozerala, lebo si mi nasadila chrobáka do hlavy, že mám až D :-D ty už si prská zaplatila? mne povedala, že by bolo najlepšie čo najskôr, tak som jej povedala, že do zajtra to uhradím, lebo dnes som dlho v práci :-/ nevadí.. už sa iba 10x vyspíme :)))

adelaide

no super diki zara.
mas ich presne ako barbora hovori...taaak dobre vyzeraju..ziadna umelina..pecka..

kozicka. fotku musis poslat hore bez. ved porovnavame prsia tak nech ich vidime :o) a pristup ti zasle livka

adelaide

no super diki zara.
mas ich presne ako barbora hovori...taaak dobre vyzeraju..ziadna umelina..pecka..

kozicka. fotku musis poslat hore bez. ved porovnavame prsia tak nech ich vidime :o) a pristup ti zasle livka

zuzkas

kozicka
ja som to len našla v starších diskusiách,myslím dominiqe to písala,že mala 2 dni pred operáciou a mala pocit,že dostane.volala červeňovej sestričke a tá jej to poradila.radšej sa aj ty opýtaj tvojho lekára,aby to nebol potom problém.

kozicka

maria

kamoska to mala tak asi odhadujem 6 cm, ale po rokoch sa jej to pekne stiahlo po krajoch tak trosilinku je vidno asi 3 cm, ale je to uplne tenunke, vidis to len ked sa na to zamerias a velmi zblizka. Inak podla mna si to ani chlap nemoze pri sexe vsimnut, kedze chlapy pri sexe nekukaju na jazvy ale na ine :-))) Lekary robia plasticky steh, takze by to podla mna mohlo byt absolutne v poho. Pozri si aku mas hojivost, trebars ako sa ti hojja rany a ako vyzeraju tvoje drobne jazvy, tak aj podla toho sa vies odrazit. Ja mam jazvy skoro neviditelne a to neboli site tie rany, takze verim ze to bude ok...

kozicka

zuskas

ja som sa na to pytala, a to mozem uzivat aj ked ma maju operovat? Kedy to asi treba nasadit? Ked nevies spytam sa lekara, jak len ci nahodou