Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

zara9 dakujem, este jedna otazka prosim ta, internistovi si asi ukazovala papier od chirurga ze? neda sa tomu vyhnut,aby internista vedel ze idem na augumentaciu? co myslis dalo by sa to?

zara9

bon bony
obvodna mi zobrala krv a moc,za 2 dni som mala vysledky a potom mozes ist hned internistovi,ja som sa neobjednavala,isla som rano k nemu,bolo tam par ludi,tak som si pockala,no a on mi natocil EKG,potom ma popocuval,prehmatal mi brucho a to bolo vsetko.

bon bony

zuzkas ano daju. len je to tam trochu drahsie, ale presnu cenu neviem, asi tam zavolam, sestricka mi dala cislo ked som bola na konzultacke. ale mas to hned naraz vsetko. ja neznasam chodit po doktoroch a u kazdeho cakat hodinu v cakarni... :-/

Myslite ze internista vas zobere v den ktory pridete, ci sa musite objednat ?

obvodny zobere krv aj moc a internista co? prepacte za mozno hlupu otazku ale neviem :-D

zara9

zuzkas
ja som platila za predoperacne u svojej obvodnej 11 eur,asi to zalezi od dr. alebo co,lebo kazda sme platili inak...

zuzkas

ahoj bon bony.
predoperačné mám u internistky v mieste môjho bydliska a tá mi bude brať aj krv a moč,lebo momentálne nemám žiadnu obvodnú lekárku.neviem či budem platiť a koľko.baby tu hovorili o nejakých 50 eurach myslím,tak uvidím a dám vedieť potom.ja som nevedela,že aj v novamede sa dajú predoperačné urobiť.

Whitechocolate

Ahojte baby:o)
Som tu nová a som veľmi rada,že takéto fórum existuje:)))
Zaújimalo by ma ako sa dá dostať do vašej galérie.
O prsiach rozmýšľam už takmer 3 roky tak intenzívne,keďže môj ex bol vyslovene proti nechala som to tak,ale po rozchode som sa na to vrhla....mám za sebou dve konzultácie u pána dr.Vrbického v Prahe ten mi navrhol 500 ml vysoký profil okrúhle a v Ke u dr.Kačmára 450ml takisto vp a okrúhle.
Tak ečte neviem kam pôjdem,ale určite až po novom roku,zatiaľ si chcem zohnať čo najviac
informácií a schudnúť a aspoň 3 kilá:o)

bon bony

zuzkas prosim ta,ak sa mozem spytat, tie predoperacne co mas 14. a 19.teho mas objednane v novamede alebo normalne u svojej obvodnej a internej?
ja mam op. 2.11 a rozmyslam ci si mam dat predoperacne v novamede alebo normalne u svojich
(alebo kvoli tomu ze jedna internistka je moja znama tak by som radsej sla asi do novamedu, ale neviem kolko sa plati, -- neviete niekto nahodou? )