Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

áno,ja idem k dr.červeňovi.17.9.som bola na konzultácii,termín operácie som mala až 19.1 a pár dní po konzultácii mi volali,že majú voľné 21.10 či môžem...tak som brala ten termín všetkými 10timi :-)!už mám aj termín na predoperačné na 14 a 19.10,tak už to aj mne rýchlo ubieha,keď okolo toho riešim veci :-)

laloa556

clang a ty nemysli na mrchu, hlavne nebuď z toho, že si to nedostala ešte, nervózna, nemysli na to a príde.. alebo si večer, keď sa budeš sprchovať - sprchuj teplou vodou na podbruško, aspoň mne to pomáha, keď mám dostať a nemám.. tak mi to spustí.. držím palčeky ;)

laloa556

zuzkas tak asi ich je tam viac, mne to zodvihla nejaká kočka.. no tak som tiež rada, že netreba nič posielať :) a ty ideš na OP do BB? neboj, aj ty už budeš mať za chvíľu deň D ;) to ubehne ako voda.. a čím viac sa to blíži, tým rýchlejšie mi to uteká :))

zuzkas

no,teraz som tam volala,bol tam chlap a povedal mi že nech to oskenujem,alebo odfaxujem a ja že ale nemám kde,tak sa ma opýtal ktorý lekár ma bude operovať.keď som povedala,že červeň,tak povedal,že nemusím nič posielať,že pán doktor je ich stály klient.tak sa teším,lebo len trampoty by s tým boli....a zistil mi,že už im nabehla platba,že už je vystavená faktúra a implantáty sú pripravené na odoslanie.tak sa teším a ďakujem laloa,aspoň ma to donútilo ešte raz zavolať :-).takže vy dve to už máte za pár!ja presne za 3 týždne.

laloa556

zuzkas, tak skús zavolať dnes, čo ti kočka povie ;) a budeš to mať aspoň ešte raz potvrdené, že netreba a budeš pokojnejšia ;) clang ide na OP kedy ja, t.j. 9.10. :) (prepáč, že som odpovedala za teba :-P )

zuzkas

laloa teraz si pripadám ako cvok,ale mne to fakt vravela,že mám tú objednávku poslať.tak asi každy zamestnanec z nich to vraví inak :-(.lebo keď nemusím,tak nepošlem,len dúfam z toho nebude nejaký problém.aj ja som diktovala údaje,adresu,t.číslo,meno lekára...všetko.

laloa556

no kočky, volala som do Siklienky, že netreba nič posielať, len v prípade, že sa nám chce :) ale že vôbec netreba, šak všetko sme im povedali telefonicky.. takže tak :))