Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Kozicka,

No jasne, ziadne zahalovanie, ja uz teraz sa tesim, ako po 6 tyzdnoch nosenia tej otrasnej podprdy vytasim dekolt, xixi. Teraz v zime si to nikto nevsimne a v lete im to nepride, pretoze si povedia, ze ved v praci si nechybala, kedy by si to stihla...

kozicka

Lia

tiez totiz sa nad tymto zamyslam, v zime to bude podla mna ok, naviac ja ani nejdem do nejakeho extremneho zvacsenia. Skor v lete, ked uvidia ze v dekolte mam dekolt :-D Urcite sa nechcem koli tomu zahalovat :-)))

Lia86

Kozicka,

Toho som sa najviac bala, ze co bude v praci, vracala som sa s malou dusickou, ci nebudu vsetci cumiet, ci sa to nerozsirilo. Ale nastastie ti, co o tom vedeli, to nikomu nepovedali a na mne to nie je viditelne, pretoze predtym som nosila vystuzene, vypchate podprdy a teraz mam tu `fajne` stahujucu podprsenku, takze prsia mam ako predtym, aj kolega vravel, ze to vobec nie je vidiet... A ked sa ma niekto spytal, kde som bola 2 tyzdne, tak som povedala, ze PN- chora, nikto to nastastie neriesi.

kozicka

ahojte baby, napadla mi jedna otazocka, vy co uz mate toto za sebou, ako sa na vas tvarili napriklad v praci? Ked sa vas opytali co ste im povedali ? :-) Napadlo mi fingovat to potom zmenou antikoncepcie ale nemyslim ze to uhram :-D

alore

laloa ahoj
nemusis sa bat zijem :D dokonca pravidelne citam forum a tesim sa s tebou aj clang ze sa vam to uz blizi...budem vam drzat palceky a mysliet na vas :)

malachi

clang
aj na platenie mas vacsinou limit na karte,to ti povedia v banke, ci mas a na kolko
inak baby vela stastia prajem pri op ;)
pukanec
uz to mas cele za sebou! :)

laloa556

clang ja som nad tým tiež uvažovala, no neviem, treba si buď zavolať do banky a spýtať sa alebo si postupne skúsiť vytiahnuť hotovosť ak nepôjde naraz celá.. ja si tam asi zoberiem hotovosť a budem to mať istejšie ako sa potom trápiť s kartou, ak by to nešlo..