Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

inngridka teraz som si vsimla ze som mala dost nabitu schranku,mozno to bolo tym...uz som si ju precistila, tak dufam ze to uz dojde, tesim sa na fotky!!! :) hlavne ze je vsetko ok :)

zuzkas konzult. som mala 10.sept a ty?
a budem mat 400 a 375 (navyse jeden anatom a jeden gulaty :D tak dufam ze to bude OK).Mala by som mat po opke cez prsia 94cm, /teraz mam 83/ a podprsenku tu stahovaciu si idem objednavat 75C. Vysledne bude C az D, ako povedal doktor. Ty si na tom ako??

zuzkas

bon bony
no idem do BB a 21.10 ma čaká tá veľká zmena :-).inak ani ja tu už nemám prehľad,lebo sa tu spomínaju rôzne kliniky a dátumy...ty si kedy bola na konzultácii?a aké si ideš dať?

inngridka

bon bony
ja som ti pisala :(( tusim v pondelok, asi ti nic nedoslo a aj fotky som ti posielala :( skusila som to preposlat tak snad to pride... vsecicko ok, musim zaklopat :)

bon bony

zuzkas mam to tak dve hodiny do BB :) ty ides tiez do BB? prepac nemam tu prehlad kto kam ide :D ides asi dr. cervenovi co som zachytila ze? kedy mas termin? ja 2.11

BarborkaC

inngridka
a vlastne objednala si si nejaku velkost a na salu prisli dva pary implantatov?tak myslim ci doktor rozhodol az pri opke ze ktore..

bon bony

inngridka ahoooooj :) no co je s tebou? ako sa mas? vsetko v pohode hej? ako jazvicky a cici, dobre sa usadzaju? som ti pisala a furt nic :-D kavu dame dufam isto :) to si ma potesila ze mozem ist hocikam. len problem ze neviem kde je ona a ona je aj s inymi internistami co viem tak sa budem modlit aby som na nu nenatrafila :D