Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

babulky
kolko tyzdnov po opke ste isli do solarka?Nechcem to unahlit a ist nejako skoro,aby mi nestmavli jazvicky...

bon bony

inngridka uz to doslo, idem kuk a pisem mail :))

zuzkas, ja som taky specificky pripad, kvoli mojej hrudnej kosti budem mat odlisne implantaty. A ano tiez pod sval a spod pazusia. Tiez mu verim na 100%, vsetko mi vysvetlil preco a ako, odoperoval stovky prs,takze viem ze to urcite zhodnotil ako super odbornik! tak ho beriem. uz len dufam ze to vyjde skratka :) jasne ze nejake obavy su,ale to je normalne si myslim..a uz sa neviem dockat a urcite aj ty :D

inngridka

barborkaC

nuz spokojna som velmi so vsetkym. platila som necelych 2000eur, myslim si ze pokial sa ti tych 600 zmesti tak by s tym moj chirurg nemal problem, ale neviem isto :)

inngridka

barborkaC

nuz spokojna som velmi so vsetkym. platila som necelych 2000eur, myslim si ze pokial sa ti tych 600 zmesti tak by s tym moj chirurg nemal problem, ale neviem isto :)

zuzkas

ja som mala 17.9.konzultáciu.mne bude dávať 350ml gulaté pod sval.výsledné by som mala mať C,pooperačnú mám objednanú 70C.ja mám teraz cez prsia tiež 83 ako ty a po opke by som mala mať do 90.to je zaujimavé že ti dá rozdielne implantáty,nepočula som ešte o tom,ale určite budeš spokojná!ja mu verím na 100%

BarborkaC

No ja uz neviem stale vaham...mala by som ist do KE ale to mam od domu skoro 250km....Martin je necelych 30:))Ale zase nikoho tam nepoznam a ja nechcem ist pod 600ml,len to mi nespravi kazdy chirurg....
a mozem sa spytat kolko si platila a ako si spokojna?

inngridka

bon bony

jooj to je strasne :D mas plnu schranku emailov od ctitelov a potom chudence moje emaily nemaju kam prist :D