Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

BarborkaC

ja asom este na OP nebola, ale ja to mam mat tak ze 24 hodin dreny, potom ma previaze ci co, neviem ci supne podprdu hned, alebo az po prevezoch. Ale myslim ze prva kontrola je nejak po 10 dnoch kde vyberaju aj stehy. On to kazdy lekar ma inak. Ja som hlavne vnimala uvod co mi hovoril, dalsie veci budem riesit neskor, vsetky info naraz si nezapametam. Ale priebeh si vies velmi pekne pre orientaciu pozriet tu je to tam dost dobre rozpisane aj po operacii ako to prebieha www.plasticka-chirurgia.tv

BarborkaC

kozicka ak sa ta este mozem spytat....vlastne po opke ked mi vyberu druhy den dreny a idem prec po kolkych dnoch musim ist naspat kvoli prevezom,vlastne kedy po opke musim ist znova k mojmu chirurgovi?

BarborkaC

kozicka
To je jasne tie nakupy a tak,naj kamosku necham v pohotovosti,ale ci zvladnem aspon bezne ukony ako wc ked uz nie sprchu aspon sa nejako ospliechat:)

kozicka

BarborkaC

ahoj, podla mna je to dost individualne, ale mna doktor varoval ze naozaj ten prvy tyzden treba byt co najviac v klude. Myslim ze by si si mala trebarz nejaku kamosku zabezpecit aspon pohotovostne, aby ti ked tak doniesla nakup alebo tak. Nikdy nevies co sa moze vyskitnut tak aspon jeden clovek nech je k dispozicii. Ide o to aby si sa poriadne zhojila a predisla tak komplikaciam.

BarborkaC

Baby myslite ze tie prve dni zvladnem sama??
Rodinu mam v Rakusku a kamosky nechcem obtazovat...kolko dni je najhorsich?

malachi

laloa
ascorutin?to sa ma brat pred op?
prepac ak sa miesam do debaty, ani som si neuvedomila, ze uz o mesiac som na stole...nejde inak niektora z vas 8.10? :)

bodynka

Laloa ani neviem ako presne ale predsa uz to nebudu tie prska.. Budes si davat na ne pozor a cojaviem.. Aspon ja som este nenabudla pocit ze by som to vnimala tak ze tam nemam silikon..
Na brusku este nespavam , len tak max 5 minut, potom a otocim .

ivka1980

baby a ako je to s podprdou? oni nam daju hned po opke tu specialnu a potom co? budem ju musiet mat stale na sebe a kedy si ju mozem dat dole? mam na mysli ze ked sa budem sprchovat. lebo som sa tu docitala ze niektore baby si prvykrat videli,ked im ju doktor dal dole po tyzdni. a budem potrebovat este jednu asi, nech mam hore-dole.kde si ju mam objednat?

laloa556

bodynka ako to myslíš, aby sme si prská ešte poriadne užili? trošku si ma vyplašila :D čo boli prská predtým "lepšie" alebo ako? :) možno som to len zle pochopila :)) preto sa pýtam.. :) a inak ako prská? už nič nebolí? a môžeš normálne spávať na boku, aj na brušku - či to ešte nie?

clang už to mám aj vyplatené :) teraz už len čakať :)) od zajtra nezabudni brať ten Ascorutin ;)