Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

Pukanec,

to je v poho, ja budem mat 300ml, takze mne sa to zda akurat, tiez som sportovejsej postavy. A ake mas pocity a dojmy, citis ze je tam nieco ine, alebo mas pocit akoby boli tvoje?

Pukanec5

Rez mám pod prskom. Mám 285ml - asi sa vám to bude zdať málo, ale na moju útlu postavu to je akurát. Nechcela som veľké - som športovec. &&&&&&&&a mám kvapkový tvar.

kozicka

pukanec

velmi sa tesim ze to mas za sebou a ze to tak fajn prebieha. A ake si si dala? Kde si mala rez? Skvele ze to tak dobre znasasm kiez by som to aj ja tak dobre brala... Uvidime.

Pukanec5

Ahojte baby,
tak som cca 5ty deň po operacii. Nebolo to vobec také hrozné, ako som očakávala. Mňa to vôbec nebolelo. Zobudila som sa z narkózy a jediné čo mi neskutočne liezlo na nervy bolo, že musím rovnako ležať a ťažko sa hýbalo. Hrudník máte ako by vám položili tak 4 tehly na hruď - stiahnutý obväzom. Ťažko sa dýcha - ako by vám sedel niekto na hrudi. To mi jedine lizlo na nervy. 2 noci som bola v nemocnici - starali sa úplne super. Potom som šla domov a normálne sa mi dalo väčšinu vecí robiť. Aj som sa na druhý deň po operácii aj dokázala sama posadiť, dať si hore aj dolu gate, na WC úplne v pohode ... infúziu proti bolesti som dostávala v nemocnici - dostala som aj na doma lieky proti bolesti, ale netreba mi ich, nebolí to. Nepríjemné bolo vyberanie drenov, ale to bola chvíľka. Normálne si aj sama spravím jedlo, čaj ... všetko - jediné čo nezvládnem a nesmiem - dočahovať veci ktoré sú vysoko a vláčiť ťažké veci.

Už som si ich aj videla, ale ešte sú oblepené do špica, aby sedeli na svojom mieste. doma som si mohla dať preč obväz a s pod podprsenky vatu - zostala mi iba podprsenka. Tá je otrasná - po čase to pod ňou svrbí, na miestach kde tlačí, tak sa trochu zaryje a tiež svrbí - najhoršie je to podpazuchou ... :) :) :)

Ale asi nie všetci to prežívajú tak dobre. Baba čo tam bola so mňou, tak po narkóze vracala - to si neviem predstaviť, že si neveite ani odkašlať a vraciate - to musí byť hroznéééé.

MUDr. Trška je absolútne super. Bol ma pozrieť, keď potrebujem, tak mi zavolal a poradil aj o 21:00 ...

Neviem, čo ešte napísať ... ak chcete , pýtajte sa :)

držím palce všetkým :) aj sebe, aby to išlo tak, ako doteraz a dobre to vyzeralo ... :)

malachi

alore
ak to tu este citas mohla by si sa mi prosim ozvat na mail haakon@atlas.sk potrebovala by som nieco len to tu nechcem spamovat a riesit :)dakujem

clang

Laloa
ano ano beriem uz :) aj s tym zelezom.
a vcera som si robila varene vino vecer, aj som sa sprchovala horucou vodou a...nic este stale ich nemam. brucho citim ake mam nafucane aj ma boli len kramy nie su. jaj zlate tabletky.
ale citala som, ze niektore baby, ktore brali dlhodobo talbetky a vysadili, ze im velmi meskali a ze niekedy vynechal cyklus tak neviem.