Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

clang

cajicky a vypotit, ja mam toto uz za sebou. Opka sice az za dva mesiace, ale zvysila som si davku vitaminov tak to snad pomoze. Pokial ide o kramy tak ja sa spolahnem na tabletky na oddalenie. Len si ich musim vybavit u gyndosa.

kozicka

Lia

tak to si ma potesila lebo ja sa bojim ze si nezvyknem, ale zase chcem ich aj za tu cenu tak co.. Ved ani pushup podprda mi nedodava prave prirodzeny pocit, takze som zvyknuta :-)

Lia86

Laloa,

Zajtra sú to presne 3 týždne, čo ma operavali, ale ja som sa hneď stotožnila s novými prskami, snáď ešte pred opkou, xixi. Vôbec mi ani nepríde, že by som mala v nich silikón, alebo niečo cudzie. Ešte ich mám tvrdé a nepohyblivé, ale to chce čas, už sa teším, ako sa zbavím tej retro podprdy a začnem nosiť topíky s výstrihom:)

bianca003

Pukanec5
Gratulujem k novým prskám,,,no tak super to zvládaš po OP prajem ti skoré zotavenie a čo najlepší výsledok :) pošleš potom aj nejaké foto do galerky?

clang

Laloa
ano daju sa vyvolat, ale keby som isla zajtra gyndovi a pichne mi vyvolavacku, neznamena ze ich na druhy den hned dostanem. nebudem to do opky riesit,aj tak si myslim, ze ich nedostanem teraz. co som si citala, baby po vysadeni tabletiek maju aj 50dnove cykly. a ked ani prvy tyzden po opke nedostanem, tak si to dam pichnut a zacnem znova brat tabletky. jaj, ja som vedela, preco nechcem vysadit.. :)
a inak aby toho nebolo malo, tak som nejaka nakapata. sople mam a skriabe ma v hrdle :(((

laloa556

BODYNKA aha :)) tak ja ti držím palčeky, aby si čoskoro ten pocit nadobudla ;)

aj vy ostatné to máte tak, že ešte nie ste stotožnené, že to sú vaše prsia?

CLANG no "sranda" že si ešte nedostala, ja som sa práveže čudovala, že som ja s tým nemala problém, ešte som ich dostala o 2 dni skôr ako zvyčajne.. a nedá sa ísť ku gynekologičke, nech ti ich spustí, myslím že to pichnú nejakú injekciu.. ale neviem. skús zavolať sestričke.. aj keď budeš mať mrchu, tak ta zoperujú, len aby ťa to potom viac nebolelo :((

MALACHI nepletieš sa, na to tu to fórum predsa je ;) aby sme si pomáhali.. neviem ku komu ideš na OP, ja idem k Dr. Červeňovi, a to sa musí týždeň pred OP brať Ascorutin.. možno iní lekári to nevyžadujú..

PUKANEC5 to je parááda, že to takto zvládaš, držím palčeky, aby ti to tak zostalo a bola čím skôr o.k. ;)