Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

malachi
idem aj ja vyskúšať to mlieko a cesnak.urobím si topeničky na raňajky a uvidím.to ako naschvál,keď už máme termín,tak ochorieme!

malachi

zuzka
no ano krpata, nenarastla ani do vysky ani na hrudi tak uz len dufat, ze do sirky sa mi nebude chciet rast :)
clang
no je to kruta kombinacia, ale ked si das mlieko s medom a ktomu riadne nacesnakovany chlebik(tolko strucikov kolko zvladnes, len mysli aj na to aby tvoj zaludok vydrzal) ma to rovnaky ucinok a mne to vzdy zaberie tak dufam, ze aj z teba mikroby vyzenie ;)

clang

malachi
dakujeeem :), aj ked teda ta kombinacia ma moc nelaka ale, ked nepomoze sprej do nosa tak asi vyskusam tvoj recept (jedine s tym chlebom :) )

dakujem este raz babulky, ste zlate :*

zuzkas

aha,ty si maličká-tak sa ti budú hodiť :-)
baby aj ja som chorá,tiež mám nakúpené všetko možné z lekárne,čajík si varím,ale nejak nič nezaberá :-(

malachi

clang
teple mlieko s medom a k tomu cesnak (s chlebom ak nie si dostatocne odvazna)tradicny recept, ktory zaberie lepsie ako akekolvek lieky :)

clang

kozicka
no ved to je jak naschval. v pohode vsetko, a teraz tesne pred opkou ani kramy a este chora som. no ja ked nedostanem do zajtra, tak zacnem pit citronove stavy na oddialenie. neviem, ci by som si mohla dat tabletky na oddialenie - ked su v tom nejake hormony.
no a dnes vybehnem z robky do lekarne, a asi vykupim vsetky spreje do nosa a strepsils-ky. dufam, ze pomoze :)
a ty ides ku komu na opku?

kozicka

lenkea,

to je skoda, bolo by skvele prezivat to este s niekym priamo v nemocnici, ale co uz. Dufam ze ked tam pojdem nebudu tam len liftingacky a liposukcie, ale aj niekto kto bude tiez na augmentacii, aby sme si mohl vymenit dojmy.

malachi

laloa
dakujem :) no hej k Dr.Cervenovi idem cca za mesiac, len ja som uz bola na konzult dakedy v maji tak si uz nic z nej nepamatam :/
pukanec
gratulujem :) a super, ze to tak zvladas!tesim sa na foto a 285nie je malo ja idem mat este menej ;) teda ja asi najmanej so vsetkych bab co tu sledujem :)