Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

zuzka
ano k cervenovi, sice zijem v BA, ale povodne som z BB. V Novamede ma uz operovali aj ked to bola dost bizardna situacia a povedala som, ze radsej sa nabuduce necham operovat na ulici, ale vsetky tu boli spokojne tak asi len ja som vychytala zle skusenosti.17dni tak to uz by som bola v strese :) ale hadam ti rady "starych mam pomozu"cesnak,med a mlieko znici vsetko a este zazvorovy caj s citronom z cerstveho zazvoru postruhaneho a pekne do postele :)

cica666

Caute baby. Mali ste jedna zVas take, ze ste si na zvatsenie druhy krat ku Cervenovi a zoproval az v BB? Pritom Pezinok mate blizsie? Ja by som chcela ist k nemu, ale BB je fakt daleko a dochadzat az tam vzdy ked by bol nejaky problem sa mi fakt nechce kedze som z BA.

zuzkas

malachi
je to aj stresom,ja som bola nascípaná už cez týždeň a teraz som si to dokončila cez vikend,lebo som bola 3 dni od rana do noci predávať na jarmoku a bola strašná zima a ešte mám aj krámy,takže som oslabena,vyčerpaná-tak ma dorazila choroba už úplne :-(.takže ty ideš tiež červeňovi?ja to mám za 17dní.

malachi

zuzka
to je aj stresom a zakonom schvalnosti :)
no urcite skus, mne to fakt vzdy zaberie tak hadam aj u vas to bude uspesne