Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

naty0111

Ahojte baby. Dnes som bola na konzultácii Dr. Tršku. Po rokoch premýšľania som sa konečne odhodlala. Stanovil mi termín na 8.11. v ŠNOP-e.
Potrebujem od vás poradiť veľkosť, dal mi na výber 280-360 ml. Nechcem aby boli moc veľké, ale ani malé. Ktoré si vybrať?

Pukanec, ty si bola tiež u Dr. Tršku? Prosím ťa aké máš implantáty a akú veľkosť podprsenky budeš teraz mať? Bola si s doktorom spokojná?

clang

Laloa
ahoj moja, tak parada :)))
ja idem zajtra na interne. noo mna sa obvodacka pytala, ze ides na korekciu? a zvacsenie ci zmensenie???tak som sa zacala smiat, tak pochopila hned, da sa z 0 este zmensit :DDD???
nie nie vobec, rodina je super. mamina sa boji tej bolesti, ale tak ju upokojujem, ze to bude ok. a kamarati sa pytali cooo? to faaaakt? ale inak nic neriesia. a kadernicka mi povedala, ze na mojom mieste by isla tiez.
u mna to vsetci beru a nijak neriesia, je to moje rozhodnutie.

laloa556

clang tak už mám doma aj interné + EKG, zajtra si len mám prísť po zdrav. kartu, a ešte mi lekárka predpíše ten flector + si dám niečo slabšie na spanie, kebyže sú tie prvé noci na nevydržanie.. ináč, som sa ťa chcela spýtať, aj teba všetci odhovárajú? ja to tak nemám rada, potom som z toho zmätená :)) každá lekárka, že načo.. aaa nehoďte, teraz sa aj mamina pridala, že nech nikam nejdem, že sa bojí :-/ ale ja sa teším, ale nech ma len všetci podporujúúúú sakra :D

Lia86

Pukanec,

Vôbec nemusíš riešiť široké mikiny, vesty a pod. Ja som tiež riešila, že čo si oblečiem, v pohode si dám aj obtiahnutejšie tričko, a s tou veľkosťou, ja ich mám teraz asi také ako predtým s vystuženou podprdou, táto fajne podprda dosť sťahuje, nikto si nič nevšimol, všimnú si až keď nahodím výstrihy a push upky:) joj ale sa teším

Pukanec5

Ďakujem v prvom rade všetkým za podporu,

a kozicka
máš pravdu, aj ja som rozmyslala na vestami a mikinami. Akurát budem chvíľu trochu nevhodne oblecena do kncelarie :)

kozicka

pukancek

daj potom vediet ako si to v praci zamaskovala, aj ja sa bojim ze po Op tak dojdem bujna a vela ludi sa ma bude vypytovat. Planujem to v uvodoch maskovat vestou a takymito vydobytkami mody :-) Az kym to neklesne a neodpuchne do normalu

clang

Pukanec
tak gratulujem k novym prskam a nech robia veeeela radosti a este skore uzdravenie prajem :)))
ja mam termin 09.10 aj laloa ide so mnou. ideme do Pk k doktorovi Cervenovi.

Pukanec5

Ahojte baby,
tak s novými prskami si zatiaľ vediem dobre. Vacsinou ležím, lebo aj tak nemôžem moc toho robiť. Už sa teším, kedy nebudem musieť mat tu podprsenku. Inak baby, nie je vidieť tá podprsenka pod vecami? Dávate si iba široké veci? V pondelok idem na vyberanie stehov. Dosť mám strach, ako mi budú dávať dolu tie naplaste na prsiach- to bude asi dosť boliet, keď to bude strhavat. Keď pôjdem utorok do práve, tak sa budem hanbiť pred kolegami a ľudmi vonku- kvôli tej podprsenke a preto že sú take tvrdé a ešte vyzerajú tak mohutne- :) :) som zvyknúť na NIC :)

V októbri máte nikto termín? Leží teraz niektorá z vás doma? Čerstvo po operácii?

Dikes :)
pa

zuzkas

malachi ja už aj som v strese :-)už na iné nemyslím,len na ten deň že čo a ako bude prebiehať,ako sa budem potom cítiť a už sa neviem dočkať kedy si pôjdem kúpiť poriadne prádielko :-)