Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

malachi
ale ty si nižšia :-).aj obvod pod prsiami máš určite menší,hm?aj ja som sa dlho rozhodovala či 300,alebo 350 a videla som strašne veľa fotiek,ktoré ma utvrdili,že 350 nebude veľa pre mňa.

malachi

laloa
ved tu mas podporu :)
clang
to ti zavidim (v dobrom)u nas ani nik nebude vediet, ze nieco take robim a rodicia vobec nie ti by ma hned hadam aj vydedili-stara skola.
inak tie predoperacne to vsetko si vybavim u svojej obvodnej??ja vobec neviem mne pred op. len krv brali sa mi zda neviem co ine :D
zuzka
haaa no len provokuj s tymi tristovkami proti mojim 260ml :)))

adro03

Ahoj Naty

Mame rovnake prsia aj postavu s vahou. To je neuveritelne. Ked chces vidiet moje prsia tak ich najdes v galerii. Alebo ak chces mozeme si preposlat e-mailom.

zuzkas

naty
ja idem k dr.červeňovi do BB.no,tak ja by som si dala tých 360 určite,alebo aj viac ak by šlo.mne sa viac ako 350 nezmestí,mám moc pevnú kožu.čudoval sa,že mám 2 deti,kt.som kojila a mlieka som mala veľa.

naty0111

Ahoj zuzukas :-)
Ja som vysoká 175, váha 63. Tak by som si mala dať asi tie najväčšie, 360? Nebola by som moc rada keby som už všetko to bolestivé podstúpila a zistila že sú moc malé a že to nie je moc rozdiel:-(
A ja by som mala mať anatomický tvar. Aj ja som chcela ísť skôr, ale zatiaľ nemá voľný termín. A ideš tiež k Trškovi?

zuzkas

ahoj naty
ja mám tiež cez prsia 83-84.nosím podprsenku 75B,lale dávam si silikonové vypchávky,lebo prsia nemám žiadne.21.10.idem na opku,idem si dať 350ml gulaté.,mne odporúčal 300-350ml.nechcem mať veľké,ale také akurát.mala by som mať potom obvod do 90cm a pooperačnú podprsenku mám objednanú C.neviem akú máš výšku a váhu,ja mám 169/54-55.min.320 by som ti ja odporúčala,aby si potom nebola sklamaná,že sú malé.

naty0111

Ahoj adro03
No doktor mi odporučil 320, ale že je to na mne. Teraz nosím podprsenku 75B, samozrejme s vypchávkami, keď ma meral tak cez prsia mám myslím 84 cm.
A ty si ideš dať aké, a aké máš teraz?
Aj ja ti držím palce :-)

adro03

Ahoj Naty0111.
Ake mas teraz? Dr. ti vie poradit najlepsie. Ale ja by som isla po najvacsie mozne co ti ponukne. Keby si si dala fotky do galerie videla by si ake si dali ostatne ked mali 0 alebo 1, 2 , 3 velkost. Drz sa mna to caka u Cervena, Januar