Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

Ska38

mas uzasne prsia. Pacia sa mi ja tiez idem k Cervenovi a tiez chcem 350ml ale anatomy. Preco si sa rozhodla pre gulate? Ako si doplnila fotky do galerie?
Vdaka a tesim sa na tvoje nove foto po 5 mesiacoch.

Kde si v zahranici ja v GB

ska38

Adro03,
ďakujem, mohli byť viac pri sebe, ale keď pozriem aké som mala predtým,tiež veľká medzera.Nedávno mi kamoška ukázala fotky zo spoločnej dovolenky, až som žasla, aké prsia som mala pred pár rokmi...Podobné ako teraz,len tie boli moje a terajšie som si bola kúpiť u Dr.Červeňa.Ktorého touto cestou pozdravujem.Guľaté mi navrhol pán Dr.Do galérky, musíš poslať Livke fotky.Ja som tiež v GB momentálne, zajtra letím na týždeň,potom som v inom štáte.Ale väčšinou GB. Kočky,nebola som tu polroka,tak ani neviem, čo máte nové.Raz som sem nahliadla,asi v máji, keď Bodynka išla na OP.Tak som sa tešila,že konečne!!!Bodynka, vie asi o čom hovorím.

Pukanec5

Malachi
mám anatomické, takze by to malo byt akurát. Profil neviem :( zatiaľ sa mi zdajú akurát a to sú ešte čerstvé.

adro03

Ska38

mas uzasne prsia. Pacia sa mi ja tiez idem k Cervenovi a tiez chcem 350ml ale anatomy. Preco si sa rozhodla pre gulate? Ako si doplnila fotky do galerie?
Vdaka a tesim sa na tvoje nove foto po 5 mesiacoch.

Kde si v zahranici ja v GB

malachi

zuzka
ano ano vsak ja viem len si srandu robim,nooo praveze ja mam pod 75 obvod, to vies mala kulturistka :D a kedy ty ides na op?uz mam chaos
adro
este len idem

ska38

Ahojte kočky,
Barborka10,Mihalička,Bellinka,Martinka 54,Della,Wendy1,
Jamini,Ninuška13,Bodynka,dlho som tu nebola.Ako sa máte, už si nespomeniem na všetky mená...Ospravedlňujem sa!Poslala som Livke nové fotečky po 9 mesiacoch, ale pofotím viac,stále hľadám tie z dovolenky...no smola.Chcela som Vám poslať aj po 5 mesiacoch, v plavkách...Keďže som na SVK týždeň,tak rýchlo fotím a posielam.Zajtra už letím späť.Čo sa týka prsiek, tak ani nevnímam, že ich mám..Sú ako moje...Ani neviem, či ste sa kočky stretli v lete?!Bolo to stretnutie, či nie?!

Pukanec5

Ahoj Naty
bola som u MUDr. Tršku. Je skvelý. Ochtny. Profesionálny...
Ja mám 168cm, 53-54kg, pod prskami cca 72cm. Doktor mi navrhol 250ml maximálne 285ml. Iný chirurg mi dal 320ml a tak som sa Trsku pýtal, prečo je tam rozdiel. Dôkladne si má pomeral a povedal, zohľadní môj športový životný štýl a stavbu môjho tela a hrudníka a povedal, že ak by bolo na ňom a mali by byt aj väčšie, tak jednoznačne 285ml, ale ak chcem, tak mi na sále vyskúša aj tých 320ml a uvidí ako sa bude spravat koza a ako to bude. No ja som nakoniec jednoznačne povedala 285ml. Radsej menej a aby to bolo čo najprirodzenejsie :)