Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

adelaine:

ano vobec nie su velke, mam 174cm, vahu 54kg pod prsiami 75cm a cez teraz 90cm predtym saom mala cez 81cm cize nemam vobec extreeem!!!! :)))

adelaide

ahojte baby.
tak zuzkas uz sa ti to krati :o) parada.
bellinka pozeram ze ty si dala 450ml a si dost vysoka a pekne sa na tebe stracaju, teda nevytrcaju vobec..kolko prosim ta merias? a vazis..a kolko mas teraz cez prsia?

malachi

clang
dakujem :) a u internistu sa objednava??
noo tak s rodicmi nezijem takze ktovie kedy ako sa dozvedia...aaa no jasne zazracne tabletky :) to zase taku blbost tvrdit nebudem,kto sa dozvie ten sa dozvie ved budu moje :)

bellinka

Ska :
ahoooj presne ako hovoris ani ja nevnimam ze tam v prskach nieco mam su ako moje , mam sa skvelo , prska robia radost, moc sa z nich tesim a vychutnavam si ich ja uz som vlastne 10mesiacov po op :))

clang

Malachi
dakujem :)), u mna vie vela ludi teda. noo to ked je stara skola to je tazko, to ti verim :))
ale raz asi budes musiet s pravdou von, ci povies ze to tabletky :)))?
noo co sa tyka predoperacnych tak ides k obvodnej zoberie ti krv a potom s vysledkami, ta posle obvodna k internistovi, ktory ti spravi aj EKG :). to je cele.
ja idem zajtra, tak dufam, ze to dobre dopadne.

ska38

Barborka10,
mám sa dobre.Ako to rýchlo ubehlo, OP v januári, a už október.Si spomínam, ako sme v dobrom závideli kočkám po OP!A keď som to tu trošku čítala, tak sa mi vrátili spomienky, či 350 ml alebo 300 ml,tiež ako sme to spolu všetky riešili.Až som sa do toho tak vžila, že som začala premýšľať aké si idem dať!!!Až kým som si neuvedomila, že ich vlastne už mám....Je to tu poriadne chytľavé...hehe

ska38

Ahoj Barborka10,áno...Ale ty si už vtedy bola dobrý poradca!A sledujem, že stále kočkám pomáhaš...Super!Sme Ti vďačné.A určite to ocenia...Ja som tu bola posledne, asi v máji...A aj keď som na nete, tak kuknem emails a nakupujem letenky, keďže stále lietam hore-dole!A to je všetko.Ináč som kukla tvoje fotečky, nádhera!A bolo to stretko v lete,či nie?

barbora10

ska

neveríííím:-)))boze dievca,si ma normalne potesila.ako sa mas???ty si jedna z tych,s ktorymi som tu zacinala:-)

malachi

zuzka
no ved vravim, kulturistka :D mam siroky chrbat/hrudnik ale tak co uz.myslim ze Dr.vie aku velkost do mna napchat lepsie ako ja tak hadam to bude v pohode :)