Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

snehulienka444

Lenkea

ja som sice uz po opke, ale mala som ju v utorok, a poviem ti, ze som naozaj na kadeco myslela.. Doma som dokonca priatelovi povedala, ze nikam nejdem.. ale tak strach opadol, hned ako nas umiestnili na predoperacne. Skvele baby boli na izbe, takze strach uz potom nebol ziadny.

snehulienka444

Ahojte baby, ja uz mam po opke, a tesim sa z peknych prs.. Bola som nenormalne nadsena, ked som ich videla prvy krat.. Uz som druhy den doma, trosku este bojujem s tymi bolestami, ale vydrzat sa to da...
Bola som pri doktorovi Červeňovi - je to jeden fantasticky clovek, a o sestrickach ani nehovorim.. Vsetkym co sa rozhoduju odporucam :-)

cica666

zara 9. Do Pezinka by som sla elmi rada, ale doktor povedal, ze toto je komplikovanejsia opka,tak preto sa tak rozhodol.

malachi

kozicka
to mas fajn :) no moji rodicia by to nepochopili najma z toho dovodu, ze som bola dost casto zranena, operovana...a nepochopili by preco chcem riskovat znovu

adelaide

ahojte baby.
tak zuzkas uz sa ti to krati :o) parada.
bellinka pozeram ze ty si dala 450ml a si dost vysoka a pekne sa na tebe stracaju, teda nevytrcaju vobec..kolko prosim ta merias? a vazis..a kolko mas teraz cez prsia?

kozicka

clang

u mna mamina o tom vie takze pohoda, dost ma podporuje, i ked je stara skola. Ako som uz davnejsie spomenula aj brasko ma podporuje, bo vie ako sa koli tomu cele roky trapim. Otec je ale odporca, takze ten sa dozvie iba v pripade ze by sa opytal.

Ska

aka je tvrdost prsnikov? Mas pocit ze su tvrde, alebo to zmaklo casom? Bojim sa ze budu moc tuhe, teda nebojim, ale bolo by idealne, keby aj na pocit aj na omak boli ako prave.

A este musim povedat ze som mimoriadne vdacna za tuto diskusiu, pretoze mi to tu dava ohromnu podporu. Bola som rozhodnuta, a toto forum ma len utvrdilo v mojom rozhodnuti, co bolo velmi dolezite pre mna. Ked pocuvam pozitivne odozvy a pisem si s kockami co riesia obdobny problem, je to velka podpora ze sa mozem porozpravat takto otvorene s ludmi co chapu vsetko co sa tejto temy tyka. A dakujem za to

PS: vela vina, ale no a co.... Vtedy som taka laskyplna :-)))