Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

snehulienka
ja vobec nie koli bolesti, tej sa nebojim skor toho vysledneho efektu lebo mne nezostalo na hrudi nic, ked si da baba s peknymi malymi prsiami spravit bude mat pekne velke ale ja sa bojim aby som na hrudi nemala dve gule ;) a tiez ze koli svojej "marnotratnosti" (?) zruinovala svoj ucet a este vysledok nebude dobry...je to riziko vzdy aj ked Dr. verim :)

snehulienka444

Malachi,
ja som sa rozhodovala asi 4 roky, kym som to takto razne riesila.. Jednoducho som kontaktovala doktora, a ani nie po tyzdni mam to najtazsie za sebou.. Ked som sa preberala z anestezy do poriadnych bolesti, povedala som si, ze uz nikdy viac by som na nieco podobne nesla.. Ale ked som pri preveze prvykrat videla svoje nove prsia, mala som az slzy v ociach, ake su krasne.. Tu bolest uz vydrzim, lebo mam konecne to, po com som tak dlho tuzila..

malachi

snehulienka
vau gratulujem, fakt expresne :) a si ma dost podporila tym co si povedala o tom nepremyslani
lenkea
ja mam tiez kadejake stavy raz som plne presvedcena ze 100% chcem potom zase ze co vymyslam ci nemam kde peniaze vyhadzovat, ze su aj horsie veci ako plocha hrud a nasledne si vzdy poviem, ked su aj horsie preco nosim tie vypchate podprsenky bez ktorych by som na ulicu nevysla...zial je to tak,mozno to je trochu obmedzene tak riesit svoj vzhlad, ale necitim sa dobre a chcem aspon take prsia ako som mala dakedy

snehulienka444

Dakujem vam :-)
operoval ma v BB. Dr. Červen je naozaj super :-) ozaj poradim, sestricky nam vraveli ze na rychlejsie zotavenie po anesteze padne dobre cukor, takze si vezmite nejaku colu, prip.cokoladu.
drzim palce :-)

clang

Snehulienka
gratulujem :)), to si mala teda naozaj rychlo. a kde si bola operovana?
ja idem tiez k dr. Cervenovi, bude ma operovat teraz v sobotu v Pk. len ja cakam trosku dlhsie. konzultaciu som mala 02.07. a konecne sa mi blizi den D :))

snehulienka444

no minulu stredu som mala konzultaciu, a v utorok ma hned operovali.. potrebovala som to co najskor, aby som nezacala vymyslat. Doktor mi vyhovel, takze som cakala menej nez tyzden. Neboj, take stavy som mala aj ja, ale uz to mam za sebou :-) zvladnes aj ty :-)