ahojte babulky, tak my s clang už zajtra ideme na to :)) už si pomaličky pripravujem veci a ešte sa nebojím, to príde až zajtra :D veľmi vám chcem všetkým poďakovať za rady, ktoré ste mi doteraz dali, som rada, že "vás mám" :)) pamätám si ako som najskôr rozmýšľala na začiatku roka ako zohnať peniažky, potom sa mi nedarilo ísť na konzultáciu a už zajtra mám OP :D neskutočne rýchlo to ubehlo.. kočky čo budete čakať ešte pár týždňov, mesiacov, nebojte - veľmi rýchlo to ubehne ;) ani sa nenazdáte a už to budete mať za sebou :) dúfam, že to zajtra zvládneme a že preberanie z narkózy nebude nejaké strašné :) ako to píšem, začínam sa toho preberania trošku obávať :D
na mobile net mám, ale neviem prečo sa mi nedá cez neho prihlásiť sem na zdravie, tak napíšem bodynke alebo barborke (ak môžem:)) na FB hneď ako budem môcť :) zajtra tam máme byť s clang na 10:00, jej kamoška tam má ísť už na 8mu + ešte nejaké dve baby tam budú operované, tak vôbec neviem koľké v poradí pôjdeme my :) možno to bude v takom poradí v akom sme sa objednávali, to by sme išli ako posledné, no neviem uvidíme :) no hneď ako budem niečo nové vedieť, napíšem :D juuuj tak sa teším, len aby všetko dobre dopadlo :) neviem, či sa mi sem podarí ešte prísť, možno večer, ale keby nie, tak na nás zajtra myslite :D už chcem byť na druhom brehu :) a verím, že prská budeme mať krásne a nebude to veľmi bolieť, čo asi bude, ale najviac sa bojím spania na chrbte, doteraz som tak nezaspala asi ani raz :) nevadí, stojí to všetko za to :)) tak ahojte zatiaľ ;)