Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

mimuska666
podla mna je to individuálne zaleží aku máš predstavu a aký základ ale vždy ti to najlepšie vysvetlí tvoj doktor ktorý ta bude operovať gulaté robia objem viac v dekolte vraj, no a anatomi vyzerajú prirodzenejšie lebo maju tvar kvapky takže ako keby kopírovali prsník no ale aj gulaté su pekne a vyzerajú prirodzene :) je to asi o tom aku máš predstavu,ale najlepšie je nechat to na doktora on vie najlepšie ako to bude vyzerat.

mimuska666

Ahojte chcela by som s aopýtať ake prsia su krajšie tie okruhle alebo tie podhovaste .....a inak aj vy mate taky pocit,že ich mate najmenšie na svete?

zara9

laloa,clang
veeeeelmi vam obidvom drzim zajtra palceky ,laloa nicoho sa neboj,vsetko dopadne vyborne, budes mat krasne prska po akych si dlho tuzila a mozno nebudes mat ziadne bolesti,tak ako ja,ale len tlaky v prskach,ked si budes sadat...
nas pan dr.operoval v poradi ako sme prisli na kliniku...preberanie z narkozy je presne take,ako keby si normalne zaspala a potom sa prebudila...toho sa nemusis vobec bat :)
drzte sa!!!

laloa556

ahojte babulky, tak my s clang už zajtra ideme na to :)) už si pomaličky pripravujem veci a ešte sa nebojím, to príde až zajtra :D veľmi vám chcem všetkým poďakovať za rady, ktoré ste mi doteraz dali, som rada, že "vás mám" :)) pamätám si ako som najskôr rozmýšľala na začiatku roka ako zohnať peniažky, potom sa mi nedarilo ísť na konzultáciu a už zajtra mám OP :D neskutočne rýchlo to ubehlo.. kočky čo budete čakať ešte pár týždňov, mesiacov, nebojte - veľmi rýchlo to ubehne ;) ani sa nenazdáte a už to budete mať za sebou :) dúfam, že to zajtra zvládneme a že preberanie z narkózy nebude nejaké strašné :) ako to píšem, začínam sa toho preberania trošku obávať :D
na mobile net mám, ale neviem prečo sa mi nedá cez neho prihlásiť sem na zdravie, tak napíšem bodynke alebo barborke (ak môžem:)) na FB hneď ako budem môcť :) zajtra tam máme byť s clang na 10:00, jej kamoška tam má ísť už na 8mu + ešte nejaké dve baby tam budú operované, tak vôbec neviem koľké v poradí pôjdeme my :) možno to bude v takom poradí v akom sme sa objednávali, to by sme išli ako posledné, no neviem uvidíme :) no hneď ako budem niečo nové vedieť, napíšem :D juuuj tak sa teším, len aby všetko dobre dopadlo :) neviem, či sa mi sem podarí ešte prísť, možno večer, ale keby nie, tak na nás zajtra myslite :D už chcem byť na druhom brehu :) a verím, že prská budeme mať krásne a nebude to veľmi bolieť, čo asi bude, ale najviac sa bojím spania na chrbte, doteraz som tak nezaspala asi ani raz :) nevadí, stojí to všetko za to :)) tak ahojte zatiaľ ;)

maxim3113

kozenka

ahoj ako si spokojna s velkostou?? vyzeraju naozaj velmi pekne ale keby si este raz mala ist dala by si si mozno aj väcsie??

malachi

snehulienka
ano vsak ja viem, Dr. je profik :) preto som to cele nechala nanho, ale tak nejaky skriatok v hlave vzdy musi byt a urcite bude az kym ich doma "nerozbalim" a neuvidim :)

snehulienka444

Nemas sa coho bat, podla mna doktor by nerobil nic co by nevyzeralo dobre, presne vie aky implantat ti ma dat aby naplnil tvoje predstavy..
Tiez som sa bala aby neboli velke a neprirodzene, ale ked som ich videla boli fakt super. Aj ked sa este trochu zmensia ked opuchnu.. ale aj tak, spokojnost uplna :-)