Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ninaa

Ahojte, chcela by som poradiť kontakt na dr. v Ba, ktorý urobí kompletné predoperačné vyšetrenie aj odber krvi bez karty od obvodnej dr. Nechcem, ísť cez obvodnú dr. Ďakujem.

ihla

laloa, clang

Drzim vam obom aj ja palceky :))
Na fb som si vsimla tvoj status, tak mi doplo, co to asi moze byt,tak sa drzte babule a potom piste pocity, zazitky :))

clang

Ahojte babulky,
presne tak. uz je to tady :)))
dakujeme za podporu bodynka, bianca, ale aj ostatnym. konecne sme sa dockali. juj tesim sa strasne. potom urcite napiseme. aj na forum, hned ako sa bude dat :))

bodynka

laloa,clang drzim vam palceky. Napiste mi potom. Budem velmi netrpezlivo cakat. Prajem vam co najmenej bolesti a velmi krasny vysledok.. Konecne ste sa dockali, zajtra uz bude po vsetkom tom cakani.Super
Inak co som tu nebola, gratulujem novym babenkam co maju uz prska.Ahojte