Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

snehulienka444

baby gratulujem :-) a tisko zavidim, ze nemate az take bolesti.. ja som 7 den po opke, a uz ma to fakt nebavi... furt to tak boli..

bianca003

laloa clang
aj ja gratulujem,kočky super to zvládate ako čítam :))) dufam že aj ja budem v pohode ked to príde :D

malachi

laloa clang
pridavam sa ku gratulaciam :)
inak neviete mi niektora poradit, kde by som si v BA mohla zriesit vsetky predoperacne vysetrenia??
dakujem!

clang

Ahojte babulky, laloa
tak uz som tu aj ja. konecne to mame za sebou. velmi je to tam krasne, a vsetci boli neskutocne mili.
ja si ich moc z rana nepamatam. lebo v noci sme dostali nieco naspanie, lenze kamoska, ktora bola so mnou na izbe neskutocne chrapala a aj taka jedna cez chodbu. takze ja som spala asi hodinku a rano sa mi aj velmi tocila hlava, a doktor ma musel aj pri prevezoch zadrziavat, takze moc si ich naozaj nepamatam :(((. ale co si pamatam este zo saly, ked mi obliekali do podprdku tak to, ze sa mi zdali dost male. takze sranda no. furt si do tej podrpdy sturam a snazim sa kukat.
inak ta bolest v pohode, mna to nebolo tak strasne len to vstavanie a lihanie inak vsetko ok. poslednu tabletku co som mala proti bolesti bola v nemocnici este..
laloa prepac ze sme sa ani nerozlucili, ale ja som po tej noci bola jak mechom udreta, nevyspata a frajer ma hned bral do auta. no a co ake su???spokojna???

zara9

laloa
veeeeelka gratulka,ako si to zvladla,tesim sa s tebou a to je super,ze nemas bolesti...uz som zvedava na foto...

laloa556

ahojte kočky, tak už som doma :)) tie čo máte pred narkózou obavy, tak sa nemusíte bát, mne bolo až do plaču aký som mala strach, ale uuuplne v pohode, som sa zobudila tak, že sa mi niečo snívalo a šup bola som hore :) dali ma na vozík a odviezli do izby, kde som si ľahla na posteľ.. bolesti som moc nemala, ani nemám teraz - čo sa čudujem :) a to som taká citlivka tak som očakávala väčšie :)) doktor, sestričky, anesteziolog + jeho asistentka -- to sú výýýýýborní ľudia, skvelý ľudský prístup, všetci sú veľmi zlatí :))
skúsim doma odfotiť prská nech vám ich pošlem, bradavky mam prelepené aby ten silikon do nich netlacit aby neboli az take spicate.. ked som si ich rano uvidela, normálne ma to dojalo :) aj dr. hovoril, že sú krajšie ako si myslel že budu :D a že na strehoch budú zas krajšie, tak sa neviem dočkať, ja som spokojná veľmi, ale :D mohli by byť aj väčšie.. všetci že aké su veľké no mne sa tak nezdajú, takže kočky ak váhate medzi veľkosťami, rozhodne si dávajte tu väčšiu možnosť :)))
idem si na chvíľu ľahnúť, klipkaju mi oči, večer sa odfotím a pošlem foto Livke..
a veľmi vám ďakujem za podporu, ste skvelé ;)))
potom napíšem viac alebo sa pýtajte, rada takisto pomôžem ;)

clang už si doma? ako sa cítiš? bolesti máš? - dufam, že nie.. mne je tak ako včera :))) čiže dobre :))) musím zaklopať (klop klop klop :))))

ivka1980

laloa a clang
aj ja drzim palce,aby ste to mali co najmenej bolestive a zaroven vam aj zavidim,ze uz to mate za sebou. ja som zufala z toho cakania.