ahojte kočky, tak už som doma :)) tie čo máte pred narkózou obavy, tak sa nemusíte bát, mne bolo až do plaču aký som mala strach, ale uuuplne v pohode, som sa zobudila tak, že sa mi niečo snívalo a šup bola som hore :) dali ma na vozík a odviezli do izby, kde som si ľahla na posteľ.. bolesti som moc nemala, ani nemám teraz - čo sa čudujem :) a to som taká citlivka tak som očakávala väčšie :)) doktor, sestričky, anesteziolog + jeho asistentka -- to sú výýýýýborní ľudia, skvelý ľudský prístup, všetci sú veľmi zlatí :))
skúsim doma odfotiť prská nech vám ich pošlem, bradavky mam prelepené aby ten silikon do nich netlacit aby neboli az take spicate.. ked som si ich rano uvidela, normálne ma to dojalo :) aj dr. hovoril, že sú krajšie ako si myslel že budu :D a že na strehoch budú zas krajšie, tak sa neviem dočkať, ja som spokojná veľmi, ale :D mohli by byť aj väčšie.. všetci že aké su veľké no mne sa tak nezdajú, takže kočky ak váhate medzi veľkosťami, rozhodne si dávajte tu väčšiu možnosť :)))
idem si na chvíľu ľahnúť, klipkaju mi oči, večer sa odfotím a pošlem foto Livke..
a veľmi vám ďakujem za podporu, ste skvelé ;)))
potom napíšem viac alebo sa pýtajte, rada takisto pomôžem ;)
clang už si doma? ako sa cítiš? bolesti máš? - dufam, že nie.. mne je tak ako včera :))) čiže dobre :))) musím zaklopať (klop klop klop :))))