Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

snehulienka444

adelaide,
ja by som povedala, ze ich mam az prilis citlive :-))) stale mi tvrdnu... myslim, ze sa nemusis bat, a keby si aj stratila citlivost, max.na 2-3 tyzdne.

bon bony

laola a clang, gratulujem vam ze mate uz po a rychle zotavovanie prajem! :)

a niektora co ide 2.11 k dr. Cervenovi do BB? :-D

adelaide

baby - tie co mate prsia uz dlhsie a aj tie cerstve...co citlivost bradaviek? v pohode? sa obavam aby sa nestratila...

ska - kraaasne su po tych 9 mesiacoch...no kazdym dnom kajsie a krajsie vsak...

adelaide

baby - tie co mate prsia uz dlhsie a aj tie cerstve...co citlivost bradaviek? v pohode? sa obavam aby sa nestratila...

ska - kraaasne su po tych 9 mesiacoch...no kazdym dnom kajsie a krajsie vsak...

bianca003

solnicka
no aj ja som na ňu myslela,, predtým tu veľa písala a zrazu nič :( dúfam aj ja že je OK a že sa s nových prs tak vytešuje že nemá ani kedy sem prísť:) bola som na nu zvedavá lebo ona si dala aj aquamid do pier aj ja nad ním rozmýšlam že si to dám naraz ,,no a som bola zvedavá že ako je spokojná.