Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

Nibles, operuje soboty. Je to Inštitút estetickej medicíny, Hollého 4 v Pk. Ale na konzultáciu a potom vyberanie stehov a kontroly musíš ísť do BB. V Pk zaplatíš o 50 eur viac ako v BB. Ale keď bývaš blízko Pezinka, tak sa to oplatí.

adro03

Ahoj Livuska mas pekne prsia vyzeraju prirodzene ,prosim Ta co znamena ten Nagor su to anatomi alebo znacka? Rada by som mala take prsia ako ty prosim Ta nakolko Ta vysli cenovo? dakujem

zuzkalinka

Fuuu kocky, to je super cena, cakala som viac..uu ale o to lepsie :D
tak som sa uz rozhodla, na miliooon percent idem aj ja do toho!!!

lola 19

Zuzkalinka, mňa to vyjde 2200 euro vrátane konzultácie, a to platím o 50 euro viac, že idem do Pk. Záleží, či chceš gulaté alebo anotomické, lebo anatomické sú drahšie.