Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

Ja som robila kompletné predoperačné vyšetrenie v šnope na zahradníckej ulici v Bratislave.Hoci nie som z BA cestovala som,aby som nemusela ísť k obvodnej.Stálo ma to okolo 50e,približne už presne neviem.

nibles

lola19, som z BA a pocula som, ze Cerven je velmi dobry a mam zopar kamaratok, ktore boli unho a fakt je velmi sikovny. dakujem.

naty0111

Ahoj zuzkas :)
a nie si náhodou z Bratislavy? ak hej povieš mi akej internistke si išla?

Tak už sa to blíži aj tebe, tešíš sa?
Ja neviem či a ako to mám povedať svojej najbližšej rodine.Bojím sa že ma budú poriadne odhovárať, že je to zbytočnosť- pre nich, nie však pre mňa:) Okrem môjho priateľa a "vás na fóre" to ešte nikto nevie.

zuzkas

ahoj naty,ja to mám za 8dní.na predoperačné som sa objednávala hneď ako som vedela o termíne operácie.zajtra idem na krv a 19teho na interné.ani ja nejdem obvodnej lekárke,lebo žiadnu nemám.internistka mi urobí všetko.

naty0111

Ahojte dievčatá, tak už začínam stresovať! Operácia sa mi blíži už ju mám za 12 dní!!! Prosím vás pomôžte mi, kde v Bratislave si môžem dať spraviť predoperačné vyšetrenie? Nie som odtiaľto, lekárku tu nemám. A doktor mi tiež povedal že mám ísť na sono prsníkov- kde, kedy a že vraj je ťažké sa na to objednať?
Ďakujem za vaše rady :)

ivka1980

laloa aclang
dakujeme za povzbudzujucu spravu. taketo potrebujeme - ze to az take hrozne nie je.
prajem vam, aby ste boli co najskor ok a uzivajte si ich.