Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

lenkea, ja mám kamošky, čo májú všetky 300ml, ale tie majú obvod pod prsiami 70,75. Na každej to vyzerá inak. Záleží aj aký máš základ. Ja mám pod 80 a cez 89cm, a že budem mať po opke 98. Tolko som mala aj keď som kojila a nebolo to moc velké.

nibles

lola, este by ma zaujimalo ako dlho si cakala na termin, viem, ze v BB je tak 3-4mesiace od konzultacie a tu v IEM?

lola 19

zuzkas, aj so mnou budú 2 týždne, tak dúfam, že to bude stačiť..Musíme veriť, že nebudeme mať velké bolesti a tý naši krpci budú dobrý :)

lenkea

lola dik, lebo ja mam navrhnute 300 a mam strach, aby to zase nebolo prilis malo.
zaujimalo by ma, ako to vnimaju baby, ktore si dali 300ml, nepoznas nejaku?

zuzkas

lola aj ja mám malého ktorý ešte nemá 2 roky a je teraz čerstvo po operácii,takže je taký mamičkovsky..,ale manžel bude skoro 2 týždne doma,tak dúfam to pomôže.

lola 19

lenkea, 350ml, gulaté. Tak dúfam, že to nebude moc velké..Dr.mi chcel dať až 400, že mám velký prsný sval, ale takú velkost som už nechcela.

lola 19

Nibles, aj mojim kamarátkam robil dr.Červeň, tak preto idem k nemu.Je fakt skvelý. Aj mne sa už termín operácie blíži..chvílu sa strašne teším a chvílu mám strach, ako to zvládnem a hlavne moja dcérka, má len rok a pol.

zuzkas

naty tešímsa strašne,už sa neviem dočkať,každú chvílu sa pozerám do zrkadla akú mám teraz strašnú hruď a myslím nato,ako bude vyzerať už o týždeň :-))u mňa to vie z rodiny len mama,otec,manžel a švagriná.dve kamarátky o tom vedia,jedna bola minulý rok,tiež si dala 350 u dr.červeňa a má ich krásne a druhá tiež rozmýšla že by išla.nikto ma neodhovára,len keď som to povedala mame,tak jasné že to povedala otcovi a potom že sa kvoli tomu strašne pohádali a otec povedal mame nech ma odhovorí,lebo sami môže niečo stať a také...mame som povedala že som rozhodnutá a že už dávnoo som chcela a nech sa nebojí!mám 2 deti a neostali mi žiadne prsia,takže si to akoby zaslúžim :-)),manžel sa už teší,aj keď najprv nebol nadšený,tak teraz všade pozerá prsia a vraví,že aj ty mamina budeš mať také krásne :-))ja sa bojím len toho uspatia,aby som sa zobudila,lebo pred 4-5 rokmi zomrela 18-tka pri augmentácii a vždy ma to napadne,že náhoda je sviňa!