Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

Cheri39

doktor by s nimi nepracoval,keby neboli kvalitne.takze sa nemusis bat.su rovnako kvalitne ako vsetky ostatne.a ak ti doktor navrhol 400ml,tak by som dala na neho,pretoze vie najlepsie,aku velkost zvolit aby to bolo aj prirodzene a vhodne k postave pacientky.urcite by ti nespravil neprirodzene gule.ja som bola tiez u cervena a mam krasne spravene prsia,takze nechaj si poradit od neho.

lola 19

cheri, myslím, že tých 25ml ani nepocítiš, ale každá, ako som čítala a je po operácií, tak píše, že by dala viac. Tak si daj 400ml, to je aj tak velmi malý rozdiel. Eurosilikony sú kvalitné,a sú za dobrú cenu. Mne Dr.povedal, že ich za 10 rokov, čo ich používa, ešte nevymieňal. A to od roku 2009 je ešte novší material.

Cheri39

Caute baby,opku mám u Červeňa 5.3.11 v PK, ale poznačili si ma, ak by sa niečo uvoľnilo v decembri, mám mať 375 alebo 400 ml - ešte rozmýšľam, s manželom sme to preberali, aby boli prirodzené, a nie balóny, lekár povedal, že sa zmestí v pohode aj 400, mám pod 75 cm, 168cm/56 kg, navrhol mi Eurosilikony, ale neviem, či sú dosť kvalitné, neviete niektorá? Mne by vyššia cena neprekážala. Poradíte aj s tou veľkosťou? Zatiaľ pa a za rady vopred ďakujem.

lola 19

Tak to je fakt pravda, dr. červeň je odborník, on vie čo robí a aj najlepšie vie,kolko ml ti bude najviac pasovať.

adro03

Ahoj Livuska,

Dakujem Ti za radu,myslela som , ze mas anatomicke. Vyzeraju uplne jak anatomicke . Nerozmyslala si nad anatomickymi ,ked si isla na konzultaciu a preco si sa rozhodla pre gulate? Ale mas ich najkrajsie zo vsetkych co som tu videla.

zuzkas

lenkea,treba sa riadiť tým čo navrhol lekár.viac by sa ti asi nezmestilo, a prečnievalo by ti to.ja mám pod 71-72 a cez 83 a viac ako 350 sa mi nezmestí.prsný sval by sa nedokázal tak natiahnuť,aby to tam vliezlo a budem mať vysoký profil,lebo by mi to prečnievalo a bolo by to aj viditelné.po operácii by som mala mať cez prsia do 90.