Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

janet

ja idem dr. Paliatkovi, inak myslim ze je tam este doktor Trska ktory ma tiez zvucne meno. Vychadza to rozne, budes sa mi smiat ale ja som zabudla kolko ma byt celkova suma :-D zatial viem len co ma vyde zaloha. Ale myslim ze to vyslo tak do 2 200 maximum. viac urcite nie. Budem mat mentor co su trocha drahsie ale vraj velmi kvalitne. A gulate.

janet t

kozicka.
dakujem ti velmi pekne...za odpoved..a kto ta bude operovat mozes mi povedat cenu? jaj aj ja chcem nove cici..mam dve deti no moje prsia su take ovisnute.........

kozicka

janet

ja idem do Ruzinovskej a viac bab tu tam bolo spokojnych. Mam uz za sebou konzultacky a mam uz aj termin. Predoperacne zacnem vybavovat tak dva tyzdne pred OP. Mne sa tam pristup paci, je to tam peknucke, cistucke, tesim sa, uz aby to bolo.

livuska

Ahoj adro03 dakujem ti za pochvalu nad anatomickymi som vobec neuvazovala mne osobne sa viac pacia gulate. Barborka10 dakujem...:)

janet t

kocky viete mi poradit ...ja chcem ist do ruzinovskej nemocnice na zvecsenie....bola tam niektora z vas?....vdaka tomuto foru som sa rozhodla ze idem aj ja...no ved len raz zijem........................

miska_21

Cheri, daj si 400 ml ja mam 71 pod prsiami, 167 cm 52 kg, pred mesiacom som bola u dr. Červeňa a dal mi 350 ml okruhle pod sval...velmi ale velmi som sa bála veľkosti že budu velké..mala som navrhnuté 375 ml, len ja som ot kvoli obavám zmenila...a poviem ti že som to mala nechať tak...sú pekne, prirodzené..ale mohli byť vačšie...ak ti tolko navrhol, znamená to že v tej velkosti budú dokonalé...ver mu a aj nám =)

barbora10

lola 19

po prebudeni som mala bolesti,ale nic,co sa neda zvladnut.bolelo to iba tak,ako to boliet malo.a potom kazdym dnom to bolo lepsie a lepsie.dnes uz ani neviem,ze ma nieco bolelo a kludne by som isla zas.vcera som bola u zubara a poviem ti,ze keby si mam vybrat medzi vrtanim zubu a augmentaciou,tak zubar by to nebol.