Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Ahoj zuzkas, nebola som tu už dlho, konečne som sa tu dostala, mala som pokazený notebok,dneska som bola preň. Tak už za týždeň frčíš

Cheri39

lola 19, je super, že sa viac tešíš ako bojíš, držím ti palce, u mňa je to práve naopak, možno je to aj vekom, nie som už najmladšia, takže najvyšší čas, nech si tie prská ešte užijem, ešte som súca aj na dvojdielne plavky a obtiahnuté blúzky :-D .

zuzkas

baby neviete čo je s mariou?už dávno tu nepísala.
a cheri daj si tie väčšie,lebo to je malý rozdiel a aby si nelutovala,že sú malé.
inak už mi úplne dochádza že o týždeň idem,už mi často aj srdiečko rýchlo bije-čo sa aj bojím,aj teším.jaj,nech to už mám za sebou!

Cheri39

lola 19, ty ideš tiež k Červeňovi?
Ja som si ho vlastne vybrala kvôli tomu, ako ho v diskusiách hodnotili baby, čo uňho boli. Kedy máš termín?

lola 19

cheri, manžel ani nezistí, či maš 375 alebo 400ml..:) A myslím, že všetky od dr.červeňa majú eurosilikony, teda aspoň čo majú gulaté. Ja tiež odkedy si to tu čítam, tak sa teším stále viac a viac, a už sa ani tej velkosti nebojím.

Cheri39

Ahoj lola 19, barbora10 a miska 21, aj všetky ostatné, ďakujem za Vaše rady, ste zlaté, ja by som si hneď dala 400, len manžel hovorí, že to nie je všetko mať superveľké, bojí sa, aby to nebolo prehnané, ale keď aj dr. hovorí, že v pohode, tak asi si ich objednám. Ja som bola na konz. len teraz v sobotu, predtým som bola u Minarovjecha, ale nič moc. Až teraz, keď mám stanovený termín a debatujem tu s vami, mi to začína nejak dochádzať, že sa asi naozaj dopracujem k pekným - dúfam C-D. Doteraz to bolo všetko viac-menej o teórii, veľa mám prečítané, ale aj tak realita je vždy iná. Bože, toto nie je príspevok, to už je novela, ale doteraz som sem nepísala, tak dobieham zameškané, xi-xi.

janet t

ja tiez zvazujem pozicku..ale je to komplikovane ja zijem mimo slovenska s manzelom a 2 detmi...aj to prideme len na 14 dni..no dufam,ze sa mi to podari vsetko zorganizovat...

kozicka

janet

ja idem koncom novembra, ano je to drahota, ale ja to riesim pozickou. Keby som si mala setrit, tak sa toho nedozijem :-)

janet t

a kedy ides? ja planujem az v marci...mame male babo...tak to musime nejako dat dokopy..neni to prave lacny spas..ale chcem na 100% silikony...