Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria hneď v piatok večer vám napíšem,ak budem v poriadku a za koľko si našla najlacnejšie tie tbl.?ja som našla za 96eur to veľké balenie.

malachi

ahojte,
zuzka nestresuj po naladovke ti bude veselo a zabudnes na vsetko :) a urcite vysledok bude stat za to!mne sa to uz tiez krati...
inak baby kedy ste po op. zacali plavat?

maria1113

zuzkas, dúfam, že hneď ako sa ti bude dať po opke, tak napíšeš svoje dojmy, som zvedavá, čo povieš, ako sa budeš cítiť.

zuzkas

maria neviem koľko budem platiť za predooperačné,zajtra dám vedieť a dúfam že budem mať všetko v poriadku.inak dnes som si kúpila ten wobenzým,ale len 40tbl.a doma som si pozrela dávkovanie,takže to mám na 1,5 dňa?ty si budeš dávať 3x10tbl?

zuzkas

ahoj maria,ja už som rozmýšlala,že čo je stebou.zajtra idem na krv,sono nepotrebujem a v utorok idem na interné.dobre si pamatáš v stredu idem vlakom,aby ma nemusel muž s malým ráno viesť.prespím tam,ráno sa zobudím dajú mi nejaký oblbovák a môžu so mnou robiť čo chcú :-))v piatok ma odtial berie kamoška,kt.ide na kontrolu po roku.
Cheri ja som taká rozklepaná pred doktormi,že už večer mi budú musieť niečo dať,lebo ujdem :-))

maria1113

zuzkas, tak už si vybavuješ predoperačné vyšetrenia? Koľko budeš za ne platiť. Ak si dobre pamätám tak ideš v stredu do BB vlakom.

Cheri39

neboj zuzka s, aj keď prídeš na kliniku v deň D vystresovaná, určite ti dajú nejaké oblbováky, aspoň mne dali, ale pri inom zákroku, o chvíľku som sa úplne uvoľnila... a veľa robí aj dobrý prístup lekára a personálu, a to si baby pri týchto zákrokoch väčšinou pochvaľujú, takže uvidíš, bude to aj u teba o.k.