Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria,ja som úplne myslela,že anatomické budeš mať.tak potom aj kvoli tomu základu,budeš mať taký rez.,ale aj že keď sú anatomické,tak sa nemôže pazuchou.mne keby urobil pod prsom,tak by mi tam bolo jazvu vidieť.ale eurosilikony budeš mať,či nie?a aký profil budeš mať?

maria1113

mne doktor povedal, že ja mám základ a že by sa mu to zle robilo cez pazuchy,že to sa robí väčšinou, keď tam je minimálny základ

zuzkas

maria minule sme sa bavili,že prečo ti nebude robiť rez pazuchov a včera som čítala,že pazuchou môžu ísť len gulaté,lebo tie je jedno ako otočia,ale anatomické musia nasmerovať aby sedel ten tvar.

zuzkas

no dala mi papier na rtg a aj malého minulý týždeň operovali v celkovej anest.a tiež musel mať rtg,tak asi sa to robí vždy.

maria1113

zuzkas, to sa musí ísť aj na rtg pľúc? To som nevedela. Ja si myslím, že to záleží aj na doktorke, či ti dá zaplatiť to vyšetrenie, podľa mňa by sa to mohlo spraviť vrámci preventívnej prehliadky. Ja si to tak myslím.

lola 19

Ahoj cheri, idem aj ja k dr.červeňovi. Termín mám 6.11 v Pk. Tak už len 23 dni!!! Práveže ani ja nie som najmladšia, tiež mám chvíle, že sa bojím (hlavne ako dcérka), ale toto forum mi pomáha. Vidím, že nie som sama, kto chce pekné prska, lebo niektorí ľudia to moc nechápu..

zuzkas

maria
večer som si dala 1 tbl.3x1 si mám dávať týždeň pred operáciou.a už som bola dnes na krv a neplatila som nič a musia mi aj krvnú skupinu zistiť,lebo viem že mám "0",len nemám žiaden doklad o tom.dali mi paier na rtg plúc a na ekg,tam mám ísť v utorok a nebudem ani tam nič platiť.uvidím ešte či za interné budem.veľa záleží asi od lekárov.

zuzkas

maria má sa to brať až po operácii,lebo ascorutin čo máme brať pred op.je na zahustenie krvi a ten wobenzym riedi krv,takže až po opke na lepšie hojenie./ale ja som čítal už aj o iných enzymoch a vraj sú lepšie,len teraz neviem názov/
malachi ty to máš začiatkom novembra,však?