Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria takto to je uvedené na ich stránke:
Eurosilicone Premium Patient Warranty Vám zaručuje doživotnú výmenu implantátov:
• v prípade ruptúry implantátu. Ak to Váš chirurg odporučí, tak Vám bude bezplatne vymenený aj kontralaterálny implantát (implantát na druhej strane)
• v prípade vážnej kapsulárnej kontraktúry
Vážna kapsulárna kontraktúra je definovaná podľa škály Baker Clinical Grading ako stupeň III a IV.
cheri ja budem mať 350.najprv som sa aj toho bála a chcela som len 300,ale keď už toľko zaplatím,tak nech ma má muž aspoň začo chytiť :-))

maria1113

Cheri39, tak máme navrhnuté rovnaké implantáty, ani ja nechcem veľké gule a tiež povedal, že 400 budú pre mňa dobré

zuzkas

cheri budeme čačané :-)).tak dr.červeň je potom riadny expert vo svojom remesle,keď aj anatomické vie dávať z pod pazuchy.

maria1113

zuzkas, len neviem, čo všetko sa vzťahuje do tej doživotnej záruky, či aj kapsulácia, pretrhnutie implantátu...

Cheri39

K tým eurosilikónom už červeň písal na inom fore, že sú kvalitné, a že vysoká cena neznamená vždy aj vysokú kvalitu.

Cheri39

Ahoj lola 19, tak už to máš zapár! držím palce, na vianoce už budeš kočka, ja by som chcela aspoň v decembri, aj manžel má vtedy voľnejšie. zuzkas a maria1113 ja mám mať tiež 400 eurosilikóny, vysoký profil, okrúhle - na to som dr. povedala, že nechcem mať také gule, ale povedal, že budu lepšie, aby sa vyplnila horná časť a že je potom krajší dekolt. Tak dám na neho, a rez mám mať pod pazuchou, lebo sa mi robia škaredé jazvy a takto je tam menšie riziko. Inak červeň dáva spod pazuchy aj anatomické.

zuzkas

áno aj ja eurosilikony vysoky profil.aj mne vravel,že sú kvalitné a že teraz po novom je aj povrch lepší,ten drsný čo sa prirastie.na niektorých strankach čítam,že sú niektoré značky kvalitnejšie,ale podľa mňa by nerobil s implantatmi,ktoré by boli kazové a aj tá firma čo ich vyrába si to podľa mňa nemôže dovoliť a nedávala by doživotnú záruku.

zuzkas

určite ti to nebude vidieť,nerobil by to tak.mne by to bolo,lebo ja nemám základ.a inak čo som ja videla jazvy odneho,tak sú také tenučké a po čase sa takmer stratia.

maria1113

hej a budem mať eurosilikony, mal tam aj iné značky, ale povedal, že to je zbytočné, že sa tam platí len za značku, že kvalitou sú rovnako na tom. Však aj ty budeš mať tiež nie

maria1113

mám mať 400ml vysoký profil, najskôr som nad tým rozmýšľala, že či to pod prsiami nebude vidieť, ale už to nechám tak a nechám to na neho. Lebo sa ma pýtal, či trvám na tom, aby to šlo cez pazuchy, ja som mu povedala, že to nechám na neho, nebudem mu predsa radiť čo a ako