Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzkas ďakujem, to by som naozaj chcela, ešte pred vianocami, ale neviem si predstaviť, keby to malo byť niekde týždeň pred, to neviem, či by som šla, predsa človek sa potrebuje aj zotaviť

zuzkas

aj pred pár dňami som na inom fóre čítala,že jedna zo zdr.dôvodov prenecháva termín a hneď tam jedna volala.

zuzkas

veru,ešte som písala o tom ako moja kamoška minulý rok bola tiež v septembri na konz.termín mala na január a volali jej v oktobri,že za týždeň ide. a naraz aj mne 6 dní od konzultácie volali,že sa uvolnilo.skoro som odpadla,veď aj peniažky som myslela,že do januára našetríme,tak sme to museli nejak pozliepať na rýchlo a zistili sme ,že keď máme ciel,tak vieme aj za pár týždňov naškrábať :-).jáj už aby to bolo a tebe mária prajem,aby ti tiež zavolali a mala by si predčasný vianočný darček!

maria1113

zuzkas, ja som už tiež závislá na tomto fóre, lebo pred nejakým časom /asi dva mesiace/ tu písala jedna, že prenecháva termín operácie, ja som prišla akurát z mesta, ale potom už písala jedna že volala do BB, aby si objednala ten dátum, čo prenechala tá baba, tak naozaj aj takéto veci sa stávajú

maria1113

kozicka, ale ja mám termín až 25.1.2011, stále dúfam, že sa dovtedy niečo uvolní, ale ak nie, tak nie. Ale ten čas predsa tak rýchlo letí. My sme boli so zuzkas na konzultácii 17.9 a ona mala šťastie, že už o pár dní jej volali, že sa uvolnil temnín, inak aj ona mala ísť myslím 19.1.

lola 19

Cheri, veru na Vianoce budem peknáá!! Teším sa na krásnu nočnú košielku! Lebo do teraz na mne pekne nevyzerala s tým hrudníkom :). Ja myslím, že sa určite niečo uvolní a pôjdeš skôr. A ďakujem za podporu, budem to potrebovať, teda ako všetky. Kočky nemyslite na najhoršie, všetko dobre dopadne, proste musí..Mne chcel dať dr. tiež 400ml, ale potom sme sa dohodli na 350, a pri vašich rozhovoroch aj začínam lutovať, tuším :), ale teším sa aj na moje 350, potom čo mám teraz bude všetko krásne..

zuzkas

kozicka
takže ty to prežívaš podobne ako ja.ja som myslela,že mi už šibe,lebo nikdy som tak nesledovala moje prsia,brala som to že aké mám-také mám/aj keď som túžila mať iné/,mávala som aj trochu výstrihy,nosila som obtiahnuté tričká a odkedy som bola na konzultácii,tak každej babe pozerám po prsiach,s mužom pozeráme každý večer fotky žien po zväčšení a predstavujeme si aké budú moje.už sa z nás stávajú pomaly úchiláci :-)).a už som každým dňom nervoznejšia,vkuse nato myslím a počítam dni,že už iba-oddnes je to za 7 :-))!!a stále chodím na toot fórum,či nieje nový príspevok a už ostávam na tejto téme závislá!maria ja viem,treba veriť len v to dobré,ale počítať aj s horším :-(

maria1113

zuzkas, radšej netreba nad takýmito vecami rozmýšľať, len veriť, že to dobre dopadne. Ale stať sa môže naozaj všeličo

kozicka

Boze baby jak vas tu tak citam, uz sa vazne neviem dockat, ja uz strasne chcem iiiiiiiiiist, skoda ze skor nebolo volno. Idealne by bolo keby sa to dalo ambulantne na pockanie :-)
Ako ste krotili svoju netrpezlivost kocky co to uz mate za sebou? Mozem vam povedat ze sa teraz za moje malicke hanbim este viac ako predtym nez som sa rozhodla to podstupit. Uz sa skor vidim ake budu potom :-)