Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

pukanec
no ahoj prave som ti pisala mail, nasla som ho medzi tisickou mailov v spame...som rada ze sa dari a uz sa tesim na foto!
snehulienka
vyberanie stichov absolutne neboli!trochu ta to max potiahne, ale o bolesti sa urcite neda hovorit toho sa vobec nemusis bat

malachi

zuzka
2mesiace, kopec casu sa o tom porozpravat, ale tak po tyzdni vesat niekomu na nos tak osobnu vec bez toho aby som vedela co bude dalej sa mi nechcelo :)
no mala by som aj ja zavolat nejakemu internistovi,len musim zistit kam.v tomto sa vobec nevyznam mne sa fakt zda ze mi vsetko riesila obvodna.co vlastne bude u internistu (ospravedlnujem sa ak sa hlupo pytam, ale ja chodim max k zubarovi a inak k lekarom vobec)

snehulienka444

ahojte,
aj ja uz som dlhsie po opke - 9 dni, a uz sa to fakt zlepsuje. Som bola nervozna posledne dni, lebo som mala pocit, ze to vobec nie je lepsie.. Ale uz od vcera sa mozem uplne normalne hybat, aj pomaly dvihat ruky ( este su akoze kusok presilene, ale ide to ), dokonca mam pocit, ze prsia mi pomalicky makknu :-)
V pondelok idem este stichy vybrat, a potom uz len vydrzat nosit tu nemoznu podprdu :-))) Ozaj, tie co ste uz boli, boli to vyberanie stichov????? sa toho kusok aj bojim...

Pukanec5

Čaute baby,

už zarezávam v praci :) úplne normálne sa hýbem. Som 2 týždne po opke a som uplne v pohode. Už na 10ty deň po opke som mohla aj rukami hore dolu - samozrejme opatrne.

Už sa sprchujem a natieram: sú krásne a ešte keď sa uvolnia tak budú krásne. Potom pošlem foto.

Inak ten wobenzym je BLBOSŤ - riedi krv a je nevhodné ho brať hneď po operácii, lebo podporuje krvácanie. Keď ho chcete brať, tak 4 až 5 dní po opke. Ale zbytočne sa napchávate 10tabliet 3x denne a výsledok nie je prevratný. Pýtala som sa na neho troch chirurgov.

Mne doktor po vybratí stehov povedal, že si mám prsia a jazvy obmývať odvarom z repíku a natierať mastným krémom a prsia aj masírovať. Po odlúpaní chrastičiek na jazvách ich môžem začať masírovať tiež.

Už sa teším kedy prestanem nosiť tú korzetovú podprdu :)

A hovorili ste tu o kvalite značiek silikónov - nejde o kazivosť, ale o prirodzenosť pri dotyku, prelievanie ... teda ako hutné je vnútro

zuzkas

malachi
ja som bola na krv dnes a mám 7 dní pred opkou.na interné idem 2 dni pred operáciou.ja som sa objednávala hneď ako som vedela termín a interná mi povedala,že ona chce aby boli tie výsledky čerstvé.keď som volala do novemedu,tak mi povedali,že im stačia mx.mesiac staré.

zuzkas

no ja som to práve švagrinej povedala a prekvapilo ma,že maplne chápe a vôbec mi to nejak nevyčítala,ale podporila ma.tvoja švagrina ti veru bude závidieť a potom pôjde aj ona.no,či si to všimnú a kedy to neviem,ale chcela by som to tajiť čo najdlhšie,aj svokru mám takú silne nabožensky založenú a keby to vedela,tak buď by so mnou už nikdy neprehovorila,alebo by ju rovno porazilo :-(malachi,no dnes budeš mať teda ťažkú temu :-)a koľko ste spolu?a ja myslím,že pokial je ten chalan normálny,tak tvoje rozhodnutie pochopí a podporí ťa!držím palce!

malachi

zuzka
ano idem cca 2tyzdne po tebe, uz sa tesim. a to fakt treba aj rtg?stihnem do za tyzden vsetko vybavit dufam lebo ja mam len krv 10dni pred op. tak ma objednala...aj ked mne pred operaciou nic take nerobili, zda sa mi

maria1113

zuzkas, no tak to ste dobre vymysleli, ale aj tak si to po čase všimnú, ja viem, si spomínala, že máš s tým problém v rodine, s otcom... U nás to vie už skoro každý, len nie švagriná, tej to nepoviem, nech na to príde sama, lebo je závistlivá. Inak aj ona mohla ísť pre troma rokmi, muž jej dával návrh, aby si to dala spraviť, lebo má dosť ovisnuté, ale ona nechcela , vtedy sa ma pýtala, že či ja by som šla, povedala som, že hneď by som šla. Tak ked to potom zbadá na mne, neviem ako jej bude, my sa moc nemusíme, do očí je taká a za chrbtom zase iná

zuzkas

maria na sviatky to nieje bohviečo veru.inak aj ja teraz malý je po operácii,takže je too taký môj cecok a 26.10 má 2 roky,takže bude oslava a pride rodina aj z čiech.ja budem ležať v posteli,akože mám chrípku :-)nemôžu zistiť že mám silikony