Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pukanec5

zuzkas
mne vyslovene chirurg povedal, že po operácii to brať nemám, že by bol nerád, lebo to podporuje krvácanie a potom ti môže v prsníku vzniknúť tekutina. A že po niekoľkých dňoch ak chcem tak môžem, ale že zázrak nemám čakať. Tak som to po týždni skúsila a keď som 2 dni do seba dávala 10 lentiliek 3x denne, tak mi to liezlo na nervy a prestala som.A chirurg mi potom povedal, že je to dobre, lebo zbytočne do tela hádžem ďalšie tabletky a nič moc z toho.

Cheri39

maria, keďže más navrhnuté také isté impl. ako ja, mohla by si uviesť svoje miery? ja mám pod 75, meriam 168 a váha 55-56 kg.

zuzkas

malachi tak to je už ťažšie potom.myslíš,že by sa kvoli tomu rozišiel?treba mu vysvetliť ako dlho potom túžiš,že sa nato tešíš a že vášmu vzťahu by to len prospelo a ak by ste sa mali rozísť,tak sa rozídete aj bez pŕs...

zuzkas

pukanec takže myslíš že je zbytočné to užívanie wobenzymu?ty berieš niečo,či asi nie,že?ja som si včera kúpila len malé balenie a neviem teda či mám kúpiť aj to veľké.taká som už nesvoja strašne.

zuzkas

malachi
no mne všetko urobí internistka
ako som už písala-krv,ranný moč,dala mi paier na ekg,rtg plúc a neviem už asi iba napíše správu,že je všetko v poriadku.ja viem,že je to blbé to hneď vravieť novému partnerovi,ktovie ako to pochopí,ako bude reagovať a ak by ste sa aj pohádali aby to nezneužil/myslím aby to nevykecal niekde kde nechceš aby o tom vedeli/.hm:-(

Pukanec5

snehulienka
vyberanie stehov nie je bolestivé, lebo prská máš ešte necitlivé. Aspoň ja som to necítila vôbec. Iba je to blbý pocit, lebo ti hovorí, čo vlastne robí.

Roztrihne ti ten jeden, ktorý máš vonku na strane jazvy a potom za ten koniec ťahá pomaly a vytiahne dlhú šnúrku z vnútra jazvy.