Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

malachi,
jasné, ak ťa ľúbi, tak si zvykne a nebude to riešiť, sú aj horšie veci vo vzťahu ako silikóny :-)

malachi

cheri
inak som to myslela v dobrom, jasne ziadny chlap sa nebude stazovat na pekne prsia, len kazdy by mal najradsej tie prave zial tie moje cvicenim nejak zmizli (ved preco by vam nezmizlo to co najviac nechcete aby mizlo :D ja sa na ne tesim, ci uz bude suhlasit alebo nie, zial bud si zvykne alebo nie :)

malachi

zuzka
vsetky lieky na SK su predrazene a plati sa za znacku, enzym ma vela dobrych ucinkov, ale konkretne wobenzym ma tolko reklam v kazdom casopise...z niecoho to platit musia a to je ako vznika ta cena, ktoru si pytaju.ale to je aj pri liekoch na vyzivu chrupavky aj ked ucinnych latok v najviac propagovanych liekoch je casto menej ako v nejakych lacnejsich.
cheri
no mne s 260ml plne trojky nevzniknu :D

Cheri39

Inak, u mňa o tom vie len okrem IEM len manžel a 3 kamošky, a dnes sa to nedopatrením dozvedela kolegyňa, ale tá je úplne v pohode. Neroztrubujem to, lebo to robím hlavne preto, že mne sa plné prsia páčia a chcem ich. A malachi, osobne nepoznám chlapa, ktorému by vadili pekné plné trojky. Môj muž sa už na ne podľa mňa aj teší, len o tom nehovorí, aby som si nemyslela, že sú pre neho prsia super dôležité.

zuzkas

hm,tak aj zjem len tých pár čo mám a ďalšie už nekúpim.ono je to potom asi len reklamný ťah,že ako podporujú hojenie a sú strašne drahé a veľa ich treba dávať.