Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

miska 21, vdaka za radu, tiež by ma zaujímali tvoje miery, moje sú pod 75, cez 84, váha 55, výška 168, a pôsobím dosť štíhlo. Ty si bola kedy na opke? Ja mám termín 5.3.11, ale chcem skôr, ak by sa niečo uvoľnilo. Zisťovala som, či sa nedá priplatiť za termín, ale už to nerobia, škoda.

solnicka

miska 21
miska a u koho si bola ty?? uz zaklad mas super mohla by som sa ta opytat na tvoje miery? urcite si to tu uz pisala ale uz mam v tom mix..Dakujem

miska_21

Cheri, čítam to z tej kartičky čo mi dal Dr., aby som to nosila stale v dokladoch že mám implantáty no a tam je 81 size 350 cc...ozaj ti hovorím že tie 400 ml budu uplne super..ja som naozaj chcela pekné prirodzené...a navrhoval 375 a tak som aj mala nechať..len som sa bála tak som dala pre pokoj na duši 350 ml...Barborka ma tiež prehovarala na väčšie a nedala som si povedať =)ako stačiť stačia, sú krásne ale ked máš navrhnuté tolko od Dr. daj si tolko =) budú uplne super. takmer každá po OP povie že mohla dať viac..

Pukanec5

baby....
Hojenie väčších rán závisí od celkového zdravotného stavu zranenej osoby. Organizmus potrebuje predovšetkým dostatok bielkovín a vitamínov, ktoré prijíma s potravou. Pre hojenie rán je veľmi dôležitý zinok obsiahnutý najmä v melónoch, slnečnicových semienkach, vlašských orechoch, syroch typu čedar, podzemnici olejnej a v tmavom morčacom a chudom hovädzom mäse.

Jedna účinná metóda na staré jazvy. Kúpte si vitamín E v kapsuliach, otvorte ho a potrite ranu alebo jazvu olejom, ktorý sa nachádza vo vnútri. Vitamín E urýchľuje hojenie rán zásluhov upokojujúcich účinkov oleja.

Čítajte viac: primar.sme.sk
Čítajte viac: primar.sme.sk

livuska

Ahojte baby ja som ten wobenzym brala a nerobyl mi dobre stale sa mi v prsniku prelievala horuca tekutina a volala som aj doktorovy a povedal ze to mam s toho wobenzymu tak som ho vysadila.toš to moja skusenost :)

malachi

zuzka
no su rozne enzymy, pouzivaju sa najma na travenie(ananas,papaya..),ale pochybujem, ze to nejak posobi na pooperacne stavy :) co sa tyka tych klickov tie kupene su celkom nanic dokonca mozu byt nebezpecne(jedovate!) napis mi email na haakon@atlas.sk a poslem ti ako si ich velmi lahko spravis aj doma, so zarukou 100% cerstvosti, len tu nechcem moc spamovat mimo temu :)
k tomu wobenzymu, aj tak nie je potrebne kupovat to cele velke balenie...ja som to po op. tiez brala, ale ci to funguje?neviem nemam to ako porovnat s op. bez neho.aj ked ja som skepticka preco by niekto mal brat 3x10tabliet ked by to mnozstvo ucinnych latok pohodlne mohli napchat do 3tabliet?

maria1113

no ja som moc na zeleninu neni, ale mám rada tie slnečnicové semená, aj ľanové semeno, tekvicové jadrá,tak neviem, či aj to môže byť prínosom

zuzkas

Najbohatšie na enzýmy sú zo surovej stravy pšeničné klíčky alebo iné klíčiace semená, mladá zelenina, zeleninové šťavy a zrelé ovocie.miesto tých tabliet si budem kupovať klíčky :-)