Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

Lia
e.uhrinova@gmail.com
malachi
zajtra ti napíšem mail
F
nie každá si môže dať spraviť prsia vlastnými kmeňovými bunkami.napr.ja by som musela pribrať 15kg,aby mi mohli odsať tuk,kt.by stačil a prsia sa dajú zväčšiť na prvý krát max o 2 čísla. operácia stojí cca 3300eur a robia to aj v blave.kamoška ich má a nepáčia sa mi.

miska_21

takže Cheri ozaj sa nebo 400 ml, naozaj to nie sú velke prsia =)

zabudla som ešte na váhu nejak 52 kg a 167 cm, tiež si myslím že chudá

miska_21

solnicka
Cheri

mám 71 pod prsiami čiže ešte menej ako ty Cheri, neviem kolko som mala cez ale mala som také jednotky...

Bola som 6.9 u dr. Červeňa v Novamede, mám vysoký profil, 350 ml, rez pazuchou. Prsia už o dosť zmäkli a určite ešte zmäknú takže budu fakt ako moje, jazvičky tiež pohoda..jednu takmer nevidno po 5 týždnoch, druhá je červenšia ale to sa tiež spraví..

solnicka...díky za pochvalu aj dr. ked ma zbadal na konzultácii tak mi hovorí že a ved vy môžete aj fotiť :D aj ked fotia aj s väčšími :D :D

už sa odhodlávam aj odfotiť len sa mi nejako nikdy nechce, ale už sa odhodlám =)

pre akú takú predstavu...nosila som predtým Bčkovu podprsku, prsia som totižto mala dosť naliate z antikoncepcie bolo mi dobré Bčko a teraz po mám velkosť 70 C
takže Cheri ozaj sa neboj tých

Lia86

Babulky,

Viem, že už to tu bolo asi miliónkrát napísané, ale nemohli by ste sem niektorá hodiť mail na Livu?Pred vyše mesiacom som bola na opke, mám 410 ml okrúhle, a viaceré sa tých 400oviek boja, tak tam chcem hodiť foto, ako to vyzerá. Díky moc...

F

To je hrozná hlúposť, len si ich zničíš (je to škarede neprirodzené a tým nemyslím nejaké "hviezdy", ale bežné ženské, pozri si to na nete a ešte k tomu z toho vraj aj viac ovísajú a zbytočne budeš mať aj jazvy ako dôkaz) a môže to byť nebezpečné. Skôr keď už, tak býva niečo, kde ti ich len injekčne vyplnia vlastným tukom (a ten vraj ani nie je tak ťažký ako silikóny), ktorý nejak prečarujú s kmeňovými bunkami, tomu ja nerozumiem, aby to bolo trvalé, ale stojí to asi 10000 euro.

strawberry

no su este opuchnute a dufam, ze odpuchnu este. neivem si na ne zvyknut kedze som predtym na hrudi nic nemala :(

strawberry

no mam velkost 325 ml, sla som z nuliek. Bolesti uz nemam cez den vobec, len rano ked vstavam tak ma vzdy v pravom prsniku nieco pali alebo pichne. Inak uz pohoda. Prvych pat dni bolo takych horsich, teraz uz je dobre. :)

strawberry

ahojte baby,
mam 10 dni po operacii. Bola som u doktora Cervena v Novamede. Chcem sa vas baby spytat po akom case vam zacali viditelne odpuchat a makknut prsia? Ja ich mam tvrde a este ma pobolievaju sem tam. Budu fakt makke?