Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

cheri to ja som písala.áno u nás to stojí 10000eur a robia to len v blave,v nemecko v hamburgu to robia za cca 3300eur a v čechách to stojí cca 90000kč,ale ja ostávam pri silikónoch,lebo sa mi páčia viac a nemusím kvoli ním priberať.

kozicka

kocky k tomu tuku, vela som sa o to zaujimala, dokonca som nasla kliniku v Ostrave kde to robia asi za 50 tis. CZK. Avsak je to vela penazi a efekt minimalny, videla som nejake videa a musim vam povedat ze s prsiami to spravilo o nieco malo viac ako ked mate pred menzesom. Navyse po zakroku to este trocha splasne, lebo sa niektore bunky neuchytia. Nieje tam zaruka ze je to trvale, cvicenim, alebo schudnotim sa moze efekt velmi rychlo stratit. Ja by som teda do toho nesla, malo muziky za vela penazi. preto som sa aj ja rozhodla pre silikony. Ako kazdy som aj ja hladala ine alternativy, no silikony su jedine spolahlive a trvale riesenie. Navyse s tym tukom este niesu dlhodobe skusenosti a naco riskovat? Silikony su aspon uz par desatroci testovane.

Cheri39

Niekde som tu čítala že zväčšovanie tukom stojí 3300 €, ale cena v Medicom.VIP - títo jediní to zatiaľ u nás robia je 10000 €! Je to totiž liposukcia a zároveň zväčšenie, takže 2 v 1. Lacnejšie je to s kyselinou hyalurónovou - cena pribl. ako silikóny cez 2000 €, ale tá vydrží max. rok - rok a pol, potom sa vstrebe.

Cheri39

Pokiaľ ide o zväčšovanie prsníkov bez silikónových impl. používa sa vlastný tuk obohatený kmeňovými bunkami. Lenže nie každá baba má dosť tuku na tento zákrok, a okrem toho, pri odsávaní tuku sa môže stať, že ti napríklad odsajú tuk na bokoch a bruchu, tie budú štíhle a on sa ti hajzlík :-) začne po čase usádzať napr. na ramenách, alebo hocikde inde. Takže ja ostávam pri silikónoch!

solnicka

miska 21
Prave preto sa pytam lebo som dufala ze budes nejaka ako ja :)teda skoro si ja mam 176 a vahu okolo 58-59 ale este chcem do opky schudnut... :)
aj na mna bol doktor uzasny...bol milo prekvapeny a jedina vec co sa mu nepozdavala bola velkost aku som povodne chcela (240 max 280!!!)...ked sa opytal priatela na nazor a ten povedal ze je spokojn a tak a potom ked som sa vyzliekla tak sa tak na priatela pekne s usmevom pozrel ze sa mu ani necuduje a nakoniec ze sa ani nemusim obliekat ze sa na to dobre pozera tak nas pobavil ... :D ale vravel ze by dal aj vecsie ale ze ked ja nechcem tak ze nee ale ze mensie ako 300 mi neda lebo ze sa to neoplati...povedal ze to budem mat pekne prirodzene ale stale sa bojim ze budu velke :( teraz mam nejakych 88 alebo vlastne uz asi aj menej lebo som vysadila antik.aj schudla ale po opke by som mala mat 94 ale tak dufam ze to bude ok...
ja by som mala ist 9 feb. tak ak najdes chut tak sa tesim na fotecky...a blahozelam a nech sa rychlo zotavis ti prajem...

barbora10

F

tak v tejto teme urcite nenajdes zenu,ktora by sa vdaka tvojmu vyroku,ze vlastny tuk precaruju s kmenovymi bunkami(mozno tak david copperfield)dala odhovorit od silikonovych implantatov a nechat si prsia zvacsit vlastnym tukom,pretoze ver si comu chces,ale my na tomto fore nie sme presvedcene,ze by to bol az taky zazrak.a keby aspon trosku chatujes po tom nete,tak najdes vela krasne urobenych prs prave silikonovymi implantatmi a mnohe by boli tak prirodzene,ze by si ani nepoznala,ze tam nejaky implantat je.

Lia86

Baby, práve som poslala nej foto Live, snáď jej to príde v pohode. Vôbec sa nebojte tých 400viek, ja mám 410 ml okrúhle Polytechy a vôbec to nie je veľké, uvidíte na foto...

zuzkas

miska 21 ty si potom podobná ako ja.ja mám 169/54 a pod prsiami mám 71-72 a tiež budem mať 350ml.tebe to len o číslo zväčšilo?keď píšeš,že si nosila B a teraz C.