Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

maxim, ja mám asi o 3 cm a 3 kg menej ako ty, mne najskôr dr. z fleku navrhol 375 ale potom, že aj 400 sa zmestí, že nech sa poradím aj s manželom.Opku mám 5.3.11 v PK, bolo by blbé objednať sa k nemu ešte na jednu konzultáciu? Skúšali ste mu niektorá volať na mobil? Nechcem zbytočne otravovať, len chcem mať istotu, kým si ich objednám.

laloa556

Cheri39 ja mám 375 ml a doky mi na konzultačke povedal, že sa mi zmestí aj 425 ml, no zdalo sa mi to už veľa, tak som dala 375 ml a teraz môžem povedať, že som mohla ísť kľudne aj do tých 425 :D kľudne si daj 400 ml, to máš len rozdiel 25 ml, čo je málinko ;)

Zuzkas naozaj sa tak neboj ;) ja som sa veeeeeľmi bála a asi o to som teraz veeeľmi prekvapená :) inak od zobudenia po OP ma ani nenapadlo, že tam mám silikón :) vôbec ho necítim, možno je ešte skoro hovoriť, že mi prská mäknú, ale už ich mám o niečo mäkšie, o trošku ako napr. 2 deň po OP.. nie je to také hrozné všetko ako som si myslela.. pre mňa bolo asi najhoršie branie krvi na predoperačných :D

maria1113 wobynzym pred OP radšej neber, u niektorých pacientiek môže spôsobiť krvácianie.. radšej sa poraď s lekárom.. ja som si kúpila wobenzym až 800 tabliet a rozmýšľam, že ho ani brať nebudem, keď sa zotavujem ako sa zotavujem.. spýtam sa dr. v utorok na to a keď mi povie, že ho brať teda nemám, tak ho budem musieť predať, aká som blbá :D

laloa556

pod prsom mám potom taký smiešny leukoplast, lebo som iný po ruke nemala :D tam mám šošovičku a mi to dráždila podprda, tak sa nesmejte :D

laloa556

ahooojte babulkyyy :)
som 6 deň po OP a už 2 dni som si nedala nič proti bolesti, lebo už sa to dá úplne vydržať, ráno pri vstávaní to bolí najviac, ale už cítim len také "tlaky" :) a túto noc som si nedala už ani tabletku na spanie, ale stále sa budím o 5ej ráno na to, že ma bolí chrbát, to je asi to najhoršie z tohto všetkého - spanie na chrbte uaaaau :)
kočky čo sa bojíte narkózy, fakt sa nebojte, ja som bola v 1994 na slepáku a to som mala strašné prebúdzanie, tak som sa aj teraz bála, keď som bola na operačke, tak mi aj slzy vybehly od strachu :D ale to prebúdzanie bolo úplne iné ako som si myslela.. také, ako keď sa ráno zobudíte.. niečo sa mi snívalo, už si nepamätám čo a potom som sa zobudila.. a ešte som bola taká svieža, že som v ten deň šla spať až o polnoci a to som si dávala tabletku na spanie (operovali ma od 13ej do 14ej).. takže toho sa vôbec nebojte.. takisto po OP vám účinkuje ešte narkóza takých 5 hodín, takže nepociťujete bolesti.. ako sestrička hovorila po OP je najhoršia prvá noc a prvé ráno, ale ja som samú seba prekvapila, lebo som taká citlivka, ale toto znášam až akosi moc dobre (musím zaklopať - ťuk ťuk ťuk :)) stačil mi na deň jeden Flector sáček proti bolesti a na spanie tabletka.. teraz sa už len teším, kedy mi vyberú stehy.. poslala som Livke foto. ešte sú opuchnuté, to pravé viac, mám prelepené dvorce, tak to tak skresluje všetko :) sestričky, doktor, anesteziológ aj jeho asistenky sú úúúúplne užasní, skvelííí :) dokonca mamina ma bola pozrieť aj so sestrou večer v deň OP a bez problémov ich pustili, užasní prístup, neviem si ich vynachváliť.. v utorok idem na stehy..
a teraz si vás idem prečítať, lebo som pozadu nejakých 7 strán :D
držte sa a fakt sa nebojte, je pravda, že niekto sa zotavuje ťažšie, niekto ľahšie, ale je to fakt len pár dní, ako kočky hovorili, tak môžem aj ja potvrdiť po 4 - 5 dni je všetko inak ;)

maxim3113

zuzlinka
no a este si tiez neviem predstavit ake to je mat v prsiach tolko tuku ;-)) a ked schudnem budu prec ;-)) nie dakujem

a k tomu forum to sa musis zaregistrovat poslat vlastne fotky a dostanes heslo na: e-uhrinova@gmail.com fotky tam posli v pohode su tam naozaj len baby ktore sa chystaju na alebo po opke takze super

maxim3113

cheri31
ahoj no to mam podobne ako ty ;-)) opku mam 7.3.11 v bb u Dr.Cervena..vysku mam 171 cm a 58kg a doktor mi navrhu tiez okolo 375 az 400 ale viacej sa priklanal k tej 400-vke tiez sa bojim aby neboli velke ale ked odpuchnu tak polka zmyzne..no a moj manzel si teda mysli ze to mam nechat na doktora ze on vie najlepsie a ked teda uz zväcsenie tak nech to stoji za to ;-)) aby som nenariekala ze mohli byt aj väcsie takze asi idem do tej 400ml anatomicke a eurosilikon je inak velmi kvalitny

zuzkalinka

Suhlasim s Maxim...
Vela som o tejto operaci citala, aj na zahranicnych strankach, jednoznacne sa to nedoporucuje, pretoze je tam hrozba vzniku rakoviny!!
ja osobne by som take nieco neriskovala..

Kocky, ja som este na operacii nebola, ale chystam sa...mohla by som si pozriet fotky, hlavne pracu pana dr. Cervena na vasom fore?

maxim3113

baby ktore sa zaujimate o zväcsenie prs vysatym tukom len to radsej nerobte..je to nova metoda ktora aj ked sa prevadza tukom s jedno a to isteho tela sposobuje zenam rakovinu!!! ja zijem v rakusku a tu je to zakazane..doktori od toho s velkym dorazom odhovaraju.. ja si myslim ze terajsie silikonove implantaty su ovela bezpecnejsie

zuzkas

kozicka aj ja som videla fotky a videa a zdajú sa mi tie prsia moc do šírky,akoby som si dala na úzky hrudník nízky profil silikónov.kamoška čo to máneviem koľko platila,ale ona bola pribratá po pôrode a prsia mala,len ich chcela doplniť.videla som výsledok len cez podprsenku,ale nieje to to,čo by som chcela-aj keby to bolo lacnejšie ako silikóny.