ahooojte babulkyyy :)
som 6 deň po OP a už 2 dni som si nedala nič proti bolesti, lebo už sa to dá úplne vydržať, ráno pri vstávaní to bolí najviac, ale už cítim len také "tlaky" :) a túto noc som si nedala už ani tabletku na spanie, ale stále sa budím o 5ej ráno na to, že ma bolí chrbát, to je asi to najhoršie z tohto všetkého - spanie na chrbte uaaaau :)
kočky čo sa bojíte narkózy, fakt sa nebojte, ja som bola v 1994 na slepáku a to som mala strašné prebúdzanie, tak som sa aj teraz bála, keď som bola na operačke, tak mi aj slzy vybehly od strachu :D ale to prebúdzanie bolo úplne iné ako som si myslela.. také, ako keď sa ráno zobudíte.. niečo sa mi snívalo, už si nepamätám čo a potom som sa zobudila.. a ešte som bola taká svieža, že som v ten deň šla spať až o polnoci a to som si dávala tabletku na spanie (operovali ma od 13ej do 14ej).. takže toho sa vôbec nebojte.. takisto po OP vám účinkuje ešte narkóza takých 5 hodín, takže nepociťujete bolesti.. ako sestrička hovorila po OP je najhoršia prvá noc a prvé ráno, ale ja som samú seba prekvapila, lebo som taká citlivka, ale toto znášam až akosi moc dobre (musím zaklopať - ťuk ťuk ťuk :)) stačil mi na deň jeden Flector sáček proti bolesti a na spanie tabletka.. teraz sa už len teším, kedy mi vyberú stehy.. poslala som Livke foto. ešte sú opuchnuté, to pravé viac, mám prelepené dvorce, tak to tak skresluje všetko :) sestričky, doktor, anesteziológ aj jeho asistenky sú úúúúplne užasní, skvelííí :) dokonca mamina ma bola pozrieť aj so sestrou večer v deň OP a bez problémov ich pustili, užasní prístup, neviem si ich vynachváliť.. v utorok idem na stehy..
a teraz si vás idem prečítať, lebo som pozadu nejakých 7 strán :D
držte sa a fakt sa nebojte, je pravda, že niekto sa zotavuje ťažšie, niekto ľahšie, ale je to fakt len pár dní, ako kočky hovorili, tak môžem aj ja potvrdiť po 4 - 5 dni je všetko inak ;)