Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria ani mi nehovor,ja som už hotová a všetko si uvedomujem...no vraj v piatok ráno vyberajú tú hadičku,ak ju dajú a okolo 10tej ma môžu prepustiť.kamoška má kontrolu okolo 11tej,tak buď počkám v aute,nech som neni medzi luďmi,alebo na izbe.o takomto čase už by som mala byť blízko domova :-))jupí teším sa!!!

bianca003

Cheri39
ale aj ostatne kočky čo sa trapite či dať viac alebo menej,, už sa to tu dávnejšie písalo ...Pomocka :)))odmeraj si do sačka presne tolko ml vody ,može sa použiť aj ryža, ja som skušala vodu len si to dobre uviaž v tom sáčku aby si tam nemala vzduch dá sa to (daj si ale taku teplu vodu :) no a ja som si spravila varianty 350,375,400 no a dáš si to do nevystuženej podprdy, obleč si na to nejaké tričko a šup šup k zrkadlu:D ,mne to utvorilo predstavu ako to bude vyzerať keď odpuchnú lebo od konzultácie si to už nepametám ako to vzeralo no a mám na výber dr povedal že sa mi zmestí od 350 do 400, no a ešte teraz v sobotu som sa stretla s kamoškou čo bola u Červena povedala všetko super ale mohla si nechat dat spravit večšie ,ale tiež mala bobky že to bude moc....

zuzkas

cheri teraz pozerám,že ty si nižšia odomňa o 1cm a o kilo ťažšia,obvod pod máš o 3cm väčší.lekár určite vie,prečo ti navrhol také,aké navrhol a určite ti nechce urobiť maxi gule.na každej pacientke sa to inak rozloží a to on má už v oku!ja mám aj pevný prsný sval a kožu,takže to mi nepustí viac.

zuzkas

laloa
ďakujem za povzbudenie!sama vieš,že aj ty si sa s blížiacim sa termínom aj viac bála a aj u mňa je to tak.musím sa niečim zamestnať,aby som nato tak nemyslela,ale viem si predstaviť samu seba,aká budem vyklepaná v to ráno a vlastne už večer,lebo tam deň pred opkou cestujem.
cheri
mne keby sa zmestilo viac,tak by som si dala aj 375 a ako som už písala,tak najprv som chcela len 300.pozerala som hrozne veľa fotiek a videi a verím,že tie 350 na mne nebudú kričať!a ty si vyššia,ťažšia a väčší obvod máš,takže tá 400 ti sadne ako uliata!