dievcata po narkoze je najlepsi horky cajik,ktory dostanete.verte mi,nie kazdemu cola robi po narkoze dobre.
a inak drzim palceky vsetkym cakatelkam.ja mam uz 9 mesiacov od operacie a teraz sa mi moje prsia pacia asi najviac.nic sa nebojte ak su kratko po operacii neprirodzene a tvrde,ono sa to zmeni a budete prekvapene ako budu krasne vyzerat.
a nebojte sa velkosti.ak vam raz doktor povie,ze 400ml bude vyzerat lepsie,tak to tak aj bude.ja som chcela tiez iba 300 a doktor mi povedal,ze 350 bude vyzerat super a som rada,ze som dala na neho.vzdy navrhne velkost,ktora pasuje k postave pacientky.a zase naopak.ak vam doktor povie,ze 400ml uz je vela a prsia budu krajsie s mensim iplantatom,tak sa nebrante.nie je to iba o velkosti.ja som chcela za par rokov ist na vymenu za vacsie,ale zacinam si uvedomovat,ze mam tak krasne prsia,ktore vobec netreba menit.pan doktor odviedol krasnu pracu a ja som mu za to vdacna.
takze vam prajem,aby ste sa tesili z novych prs tak isto ako sa z nich tesim aj ja.