Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

bon bony
takže ty si už na opku riadne pripravená a informovaná :-))ja som si už čítala na veľa stránkach všeličo,takže ani neviem že čo by ma zaujímalo.ak môžem vedieť aké si mala otázky,ktoré ti zodpovedal.ty si sa informovala o priebehu operácie?

barbora10

dievcata po narkoze je najlepsi horky cajik,ktory dostanete.verte mi,nie kazdemu cola robi po narkoze dobre.

a inak drzim palceky vsetkym cakatelkam.ja mam uz 9 mesiacov od operacie a teraz sa mi moje prsia pacia asi najviac.nic sa nebojte ak su kratko po operacii neprirodzene a tvrde,ono sa to zmeni a budete prekvapene ako budu krasne vyzerat.

a nebojte sa velkosti.ak vam raz doktor povie,ze 400ml bude vyzerat lepsie,tak to tak aj bude.ja som chcela tiez iba 300 a doktor mi povedal,ze 350 bude vyzerat super a som rada,ze som dala na neho.vzdy navrhne velkost,ktora pasuje k postave pacientky.a zase naopak.ak vam doktor povie,ze 400ml uz je vela a prsia budu krajsie s mensim iplantatom,tak sa nebrante.nie je to iba o velkosti.ja som chcela za par rokov ist na vymenu za vacsie,ale zacinam si uvedomovat,ze mam tak krasne prsia,ktore vobec netreba menit.pan doktor odviedol krasnu pracu a ja som mu za to vdacna.

takze vam prajem,aby ste sa tesili z novych prs tak isto ako sa z nich tesim aj ja.

zuzkas

bon bony 21.10 ju mám.
ďakujem za info-baby už písali že nedáva,ja som nevedela-myslela som že vždy sa dávajú.ty ideš aj na sono pŕs?

bon bony

a po narkoze je zevraj dobra aj cokolada, tak si berem coko aj cola locu :D

Inak baby ktore mate nejake otazky pred opkou a nechcete nejak "otravovat" dr. cervena, napiste mu mail s vasimi pochybnostami /ci uz velkost a pod./ a on vam urcite odpise. Mne takto zodpovedal vsetky moje otazky a velmi ochotne.

bon bony

zuzkas pokial viem dr. cerven dreny nedava.

kedy to mas tu opku ? ja 2.11 , za nejakych 17 dni :)
v pondelok idem objednat implantaty a zacinam vybavovat predoperacne.
uz nech je to tu!!! :D

zuzkas

lola ak by dal ten dren,tak asi by to až tak nebolelo to vyberanie,lebo to prso bude necitlivé,alebo teda keď budeme na liekoch tak by sme to necítili asi moc.nechám to naňho nech som nou robí čo uzná za vhodné :-).som zvedavá aké ich budem mať.a tých 22 dní ti rýchlo ubehne,len tie posledné dni sa tak vlečú,lebo už si to rátam-pomaly každú hodinu :-)

zuzkas

áno dreny som myslela.neviem či dáva,preto som písala,že ak treba tak vyberie hadičky.zabudla som sa kamošky opýtať,či jej dával ale keď vravíte že nedáva,tak asi nie.no,zoberie si colu,aj ja som to čítala že si baby dávajú.jáj ale mi bude-nadopovaná liekmi s colou v ruke :-))

lola 19

Ja mám ešte 22 dní..Tak už začínam uratovať celý dom, každý deň umyjem jedno okno, nech nemusím potom stresovať. A aj sa s tým zamestnám a nemyslím tak na tú opku. No dúfam, že mi ten drén nedajú..lebo to bolí, keď to vyberajú, teda aspoň mňa, mala som ho 3 roky do zadu.