Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maxim3113

cheri 39
aha no tak to by som dala radsej na neho urcite 375ml ... mne povedal ze 400ml mi bude lepsie len ja som mala trochu strach ze budu velke ..na tvojom mieste by som si dala radsej tych 375ml nech ma aj manzel pokoj na dusi ;-)

bon bony

zuzkas a patris priamo pod nu? ak nie,tak si mala ozaj stastie. Dalsia ma zasa odpinkla ze nech sa objednam ku tomu, ku komu patrim. Ale ze keby to bolo naliehave tak ma objedna (na 27.meho, co sa mi zdalo dost tesne), tak som povedala ze sa objednam ku komu spadam. Tam neberu ale vobec telefon, takze sa musim objednat osobne, no na porazku :D

barbora10 hahahh :DD nebol cas ani pipnut, ked mi dala ten odpis hned zlozila.

Myslim ze specialne doktori ked su takyto arogantni tak je to fakt tragicke. mohli ist radsej rozky piect do pekarni ako pracovat a "pomahat" ludom. no co uz. asponze v novamede su vsetci mili :)))

barbora10

bon bony

takze k nej asi nepojdes,ze?:-)mala si jej povedat,ze tak to bude asi omyl,pretoze ty si sa chcela dovolat do cestovnej kancelarie a nie do informacnej.

zuzkas

bon bony
to si robí dobrú reklamu tá internistka...ja som mala šťastie,keď som zavolala,tak mi sestrička povedala,že majú napráskané a že kedy by som potrebovala a nejak ma tam vsunula.včera keď som tam prišla na 7 mu,tak sestrička hneď vedela,že som to ja a zavolala ma dnu usmiata.asi tam ešte nemali ženu pred augmentáciou,tak som tam bola ako celebrita :-)

bon bony

barbora10 tak to je super, aspon to nemusime vybavovat predtym,dufala som ze to tak bude a este ked su mili doktori nie je o com.
dnes som volala jednej internistke, chcela som sa len opytat aky ma volny termin najblizsi mozny pre vysetrenie a povedala ze ma urgentny pripad a ze nie je informacna kancelaria a bum, dopocutia a zlozila.
potesilo :-D

zuzkas

bon bony ani ja nemusím ísť na sono,ale kamoška musela.a s tým anesteziologom neviem ako to tam je.ja keď som bola teraz s malým v nemocnici,tak pred operáciou za mnou prišla anest.a pýtala sa ma čo potrebovala vedieť,ale neviem ako to v novamede chodí.

barbora10

bon bony

s anesteziologom som sa stretla az pred operaciou v novamede.je to tak najlepsie,nevybavovat ineho,lebo ten ta bude aj uspavat.vlastne som mala anesteziologicku,velmi milu a zlatu.vela spravi to,ako sa tam k vam spravaju a vtedy aj strach z narkozy opadne.

bon bony

barbora10 dakujeme, hadam nam to dobre dopadne vsetkym.
inak tiez si myslim, ze by si mala ostat pri tych svojich, paradny vysledok, aj velkost, naco to menit!
prosim ta ty budes vediet vlastne ako je to s tym/tou anesteziologickou?

bon bony

zuzkas na sono prs nemusim ist, ty ides?
myslim ze on to nepozaduje, mozno len v niektorych pripadoch?

noo a tie otazky na dr. sa tykali mna konkretne, napr. velkosti implantatov, ci to bude OK, potrebovala som sa este uistit, lebo tie obavy asi musia byt :)
priebeh operacie ked budeme uspate nepotrebujeme vediet :DD
viem ze ked tam prideme, treba ist vyplatit zakrok,potom na izbu kde sa prezlecieme a potom na salu...

Inak neviem kedy anesteziolog nas vysetri?
Niektore baby isli zvlast k anesteziolog. ale sestricka tusim vravela ze my az tam. uz si to nepamatam, nevies nahodou?